Aysheyamanmustafa plesentanın daha önce aşagıda pldufunu söylemişlermiydi size şuan yukarı cıkmıs bu demek diye biliyorum ben
Aysheyamanmustafa plesantan uterusa yapışmış sanırım bu durumda senin için riskli bi durum notmal doğum yapamayabilirsin çünkü plesanta ayrılmaz ve çok ciddi kanamalar olur yakın takipte kalmalısın umarım sağ salim alırsın kucağına 🙏
Kızlar maalesef bu doktoru bana ilk defa gittiğim doktor koymuştu ve kendi doktorum 29 haftaya kadar böyle bi durumdan bahsetmemişti bile ağlaya ağlaya 2 gün sonra kendi doktoruma gittim anlattım oda ben seni 2 gün önce muayene ettim böyle bir durum yok ama senin için rahat etsin ben ne desem şüphe kalıcak dedi ve mr çekilmemi istedi acil ve çekildim. Aslında böyle bi durum yokmuş ve gerçekten 3 gün boyunca boşuna üzülmüşüm diğer doktor neden böyle birşey söyledi emin olmadan gerçekten bilmiyorum ama doktorun önemini bir kez daha anladım 😌
Aysheyamanmustafa Benimde düne kadar herşey yolundaydı bel ağrılarım hariç doktoruma söyledim karnımdan normal ultrasonla baktı herşey yolunda birde vajenden muayene edelim kasılma falan varmı dedi ve rahimde birşeyler gördüğünü söyledi plesanta akreata gibi duruyor hiç vakit kaybetmeden büyük bir hastaneye git dedi yarın sabahtan kendi doktorum ve radyolog tekrar muayene edecek öğleden sonrada Ankara Zübeyde Hanım Yüksek riskli gebelikler bölümüne gideceğim inşallah hayırlı sonuçlarla döneriz bizde