Mirayhira Kızlarrr ben 22+5 günlük hamileyim 3.bebeğim olcak Allah nasip ederse 2 aydır sürekli sağ bacağım ağrıyor eziyet gibi hiç geçmiyor aranızda böyle bi durum yaşayan varmı
Elif7781 Mirayhira 22 haftalık bende 🙋🏻♀️ Benimde bir haftadır vajinam da basınçlı bi agri var ama hiç bir sıkıntımız çıkmadı cok şükür rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🤲🏻
Ebr_3534 Mirayhira merhaba bende aynıyım biraz yürüyüş yapayım hemen kasıklarım ve sağ bacağımdan belime doğru ağrı oluyor dinlendikçe geçiyor işte 🤷🏼♀️
Ilkheyecanim Mirayhira 22+2yiz bizde benimde kasıklarımda ağrı oluyo yürürken felan zorlanıyorum bazen
Melisssss1994 Elif7781 Bende 23 oldum. O bende de var ya. Vajinama mı vuruyor. Baskı mı var orda. Anlamadım bende.
Mirayhira Melisssss1994 benimde oldu aşşağıya doğru baskı baya bi şiddetliydi hatta acile falan gittim ama bi sorun çıkmadı rahim genişledikçe olabiliyor öyle galiba
Elif7781 Melisssss1994 idrar yolu enfeksiyonu başlangıcı varmış bende ilaç falan kullandım gecti enfeksiyon ama agri hala var sizde bi baktırın bence
Ssraa 25+2 ya temmuz ya haziran annesiyim ikisine de katılıyorum😂 tahmini 1 temmuz dendi ama temmuzu beklemeyecek gibi geliyor bana
Zeymuh Ssraa bendede 25.4 günlük bana dogum termuzun 6 si 7 si dediler ultrason öyle söyledi size biraz önce söylemişler
Bebekveben 25+4 üm bi kaç hafta önce benimde oldu ama 2 güne geçti canım temizlik yapıp çok yorulmuştum ona bağladım ben
Mirayhira Dinlenmekle bile geçmiyor gün aşırı ağrıyo bilemedim😞 şimdiden böyleyse son aylarda ne olur acaba Allah yatdımcımız olsun inşallah
Mirayhira Handeli bende de sadece bacak ağrısı var tek bacakta olması korkutuyor beni acaba bebeği etkilermi diye düşünüyorum🙃
Mirayhira Temmuzannesiasaf perşembe günü gidicem canım inşallah ozaman öğrenirim heralde daha önce ki muanelerde söylemediler
Temmuzannesiasaf Mirayhira nası kılosunu soylemediler mi hiç canım her gıttıgımde boy kılo dogum gunu soylenıo benım
Gkayra Mirayhira 25+2 bizde de tarihler temmuzu gösteriyor ,ama bakalım belki erken gelmek isteyebilir ...😊sağlıkla gelsinler ..