3bebisan Ben Yaman Asil düşünüyorum çevremdekiler Yaman köpek ismi deyip duruyor kaç kişiyle tartistigimi bilemezsiniz. Esim doğuş asil diyor bende doğuş istemiyorum. Çocuklarımın ismi Yusuf Ayaz Nehir Eda Bebeğimin ismi ne olmalı. Yamaç Doruk Aras bunlarda var aklımda ama bilmiyorum
Xnamee 3bebisan asıl ismi çok var Ben ismin kulağa hoş gelmesi ve anlamından yanayım Yağız agah olabilir ya da Yağız Ali Yiğit Efe
allyslife 3bebisan Aras’a bir kombinasyon düşünebilirsin eğer iki isim istiyorsan ama ben oyumu kesinlikle Aras’tan yana kullanıyorum😍
allyslife 3bebisan yakıştıramadım ya🥲 Aras Alp, Aras Mert, Aras Yiğit ya da tam tersleri Yiğit Aras, Mert Aras
sedabrbroglu54 Asil suan herkeste var canım ben doruk güzel benimde erkek efe yada efe kaan koycam iki isim arasında gidip geliyorum ilk oğlumun ismide güray
3bebisan allyslife yiğit ismini asla sevmiyorum hatta nefret ediyorum 😊 bilmiyorum ki gönlüm Yaman asil de ama bende bilemedim
Ladybird06 Yaman ismi için köpek ismi diyeni ilk defa duydum, bence güzel bi isim ama onun dışındaki seçeneklerden en güzeli Doruk💙
sarumervee 3bebisan Çevredekiler ne çok biliyolar yaa sabır yaman diye ben köpek ismi duymadım şahsen hiç, diğer isimlere gelirsekte doruk hoş Aras’ta güzel ama çok fazlalaştı sanki son zamanlarda ama tabi önemli olan sizin fikriniz ☺️
3bebisan _pearl başta kayınvalidem dalga geçerlermis çocukla köpek diye 😃😃 ağzının payını verdim gerçi
_pearl 3bebisan ayy Sevimsiz şeyy dalga geçermiş millete kendi öğretecek kimsenin aklına gelmez çünkü
sarumervee 3bebisan gönlünüzdekini koyun o zaman çocuk sizin kimseye laf düşmez ☺️içinizde ukte kalmasın, bende Elisa koyacam diye herkes laf etti beğenmedi sürekli isim önerdiler hayırlısıyla Elisa olacak herşeyine yazdırdım ismini kimsenin haddine değil bebeğime koyacağım isme karışmak ☺️