Esma006 anonim211 canım ovulasyon testi de al mutlaka onunla ilerle yumurtlama gördüğün gün jeli kullan sırt üstü yat uzun cıbik zaten vajina sokup ilerlettir sık tüpü 15 dk bekle eşinle değerlendir üç gün üst üste bidaha yapma yumurtlama günlerinde etki ediyor
anonim211 Esma006 bir gebenin günlüğünden almıştım ovülasyon testi geçen ay kullandım 3 gün üst üste denedik olmadı bakalım bu ay da deneyelim
Esma006 anonim211 bende bir gebenin günlüğü kullandım oradaki promen ve prowomen dene derim ilk ay tek jel ve ovülasyon kullandım ikinci ay ise bu promen ve prowomen ovulasyon ve jel de kullandım oldu eşinde kullansın suya karıştırıp içiliyor meyve suyu gibi sperme iyi seninde yumurtalıklar güçlenir
userayla anonim211 iki ay düzenli hacamat yaptırdım, hacet namazı, Teheccüd namazı, bulduğum bütün dualar, sağlıklı beslenme ve sabahları aç karnına bal-polen-arı sütü karışı yedim.
rk_waiting anonim211 ben bir kere kullandım işe yaramadı ama eşimde problem varmış. Sperm sayısı azlığı ondan dolayı etki göremediğimi düşünüyorum. Kullanmaya devam edeceğim. Ama eğer bir yılı geçtiyse muhakkak doktora gidin benim şimdiki aklım olsaydı ilk altı ayda gidip hormon, sperm testi ve hsgyi yaptırırdım ondan sonra bir sene beklerdim
anonim211 rk_waiting biz doktorla 1 yıl devam ettik 2 çatlatma 2 aşılama oldu tutmadı bir kere kendiliğinden kimyasal oldu o kadar
elifkyk5 Ben kullandım ve ilk ay hamile kaldım . Önemli ola yumurtlama döneminde kullanmanız bi ovulasyon testi yapın koyulaşma olduğunda 4 gün kullanın bir tüp dahada kullanmayın. be öyle yaptım ve çok şükür o ay hamile kaldım.
elifkyk5 anonim211 evet ben yumurta çatlatma iğnesi oldum doktorun verdiği ilişki günlerinde 4 gün üst üste kullandım. daha önce 3 kere kullanmıştım iğne ama tutmamıştı gynoseed kullandığım ay gebelik oldu.
Helenaaa anonim211 ben zamanında kullanmıştım hamilelik oluşmadı üstelik her kullandığımda enfeksiyon kaptım dikkat edin