demirrleydi_ myangelson ayy kız ne yaptın sen öyle gece gece canım sufle çekti yaş🤤🤤 anlaşıldı yarın sufle yapıcam 😂 ama benimki sevmiyor sufle oda fırın sütlaç istiyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
myangelson demirrleydi_ benimki de sevmiyor ben kendime yapıyorum tencerede 😂😂 içine beyaz çikolata da atıyorum of offff gece gece 🥴🥴
demirrleydi_ myangelson ayy mis bende bitter atıyorum içine ben airfryerde pişiriyorum 5-6 dakikada hazır oluyor tam kıvamında en iyisi sabah kızımla kendime yapayım kocaya da fırın sütlaç yapayım 😂
Masal2021 eslem2121 ayy kuzum benim 🥰😘kız kıza süper olurdu uzun yol severim bol sohbetli çok konuşacak konularımız olurdu 🥰
ikizlerkadini Mümkünse yanliz olayim yol da cok uzun olsun kulaklığım ve şarjım olsun daha ne istiyimm
sevimlipandahii Simdiiii💖 @eslem2121 @kimchikimdi @hd_d @deletedmom43191 @Deleted33000 @kartanesi___ @Kelebekkkk34 @orkidemm_ @Selim_Alparslan @beautiful_ @ikiprensesannesi___ @temmuzonbir kafa dengim😂💖 @Cimcime30 @anneyim01 @aselinannesi38_ @Busranur_mnts @marlam @GirlandBoy_Mom @Guzelanne56 @QueenBahar_ @aybalasmom benim tayfa budur xbudhufb Buraya yazmaya başlayınca kafamda siliniyor ya unuttuğum bı kaç kişi olabilir 🫶🏻🥰
kimchikimdi sevimlipandahii Ayyy aşkıımmm, sevimlipanndaaammmğ💖🫂 Bende de öyle vallahi anca tek tek takip ettiklerime aklıma gelenlere bakıp öyle yaziyorum😂
beautiful_ sevimlipandahii ben direk herkesi unutuyorum diye yazamadım 😂🤭 Ve hemen geliyorum bebeğim ❤️🥰
sevimlipandahii Busranur_mnts valla etkiet başlığı altında harflere basiyom kimi tanıyor seviyosam aliyom dfhfjnf
sevimlipandahii kimchikimdi bende etkiket koyup harflerle basıyorum sırayla misal a c v k 😂😂kimi görsem alıyorum bshfuf