060436 annekiz6141 haha senin o uykudan banada biraz gönder asko gündüzü kenara bırak gece okadar çok uyanıyorum ki şaka gibi 😂😂😂
annekiz6141 060436 ay bende yatıyorum ya mesela 12 de gece yada 1 de sabahta 6,7 gıbı kalkıyorum oturuyorum bıraz telefon ilaçlarımı içiyorum hop tekrar yat 10 da kalk 😂😂🤣
mermel LadyX Kimseyi tanımıyorum, mümkünse bana Rabbimi hatırlatacak neşeli , pozitif , inançlı, güçlü güler yüzlü birileri eşlik etsin 😄🙈☺️
myangelson demirrleydi_ mozaik kek ıslak kek ağlayan pasta gelin pastasi limonlu kek ay hepsi olur hepsi 🤤🤤
myangelson demirrleydi_ off 🤤 ay benim de canım tatlı çekiyor ya. Şöyle sıcak sufle üstüne vanilyalı dondurma ayyyy yarın yapsam mı napsam. Ya da şuan ağzıma tadı geldi ben orta okula giderken kahve dünyasına giderdik kızlarla orada browni veya ıslak kek onu unuttum yanına vanilyalı dondurma vardı off çok güzeldi keki böyle hafif sıcak olurdu 🤤🤤🤤
demirrleydi_ myangelson ayy kız ne yaptın sen öyle gece gece canım sufle çekti yaş🤤🤤 anlaşıldı yarın sufle yapıcam 😂 ama benimki sevmiyor sufle oda fırın sütlaç istiyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️