bsrmnts miniginannesi__ Ya önceden inceden sızlıyor. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Geceleri de kasılmalar oluyor sanırım. Midem çok sertleşiyor. 10 dkya bir fln sertleşti hafif bir sızıyla beraber. Ama sabaha geçti. Daha nişan, su vb.yok. Bekliyorum bakalım. 2 gün sonra doktor çağırdı. 40 hafta olacak artık. Sanırım doğumu başlatmak için bir şeyler yapacak ya da muayene edecek. Gelmezse.
miniginannesi__ bsrmnts haber ver bize merak ediyorum bakalım kendisi gelecek mi inşallah suniye gerek kalmadan gelir kendisi bu arada terleme bende de var geceleri aşırı hemde ve karnım da henüz inmedi
bsrmnts betiiy Ben de aynı ya. Herkese soruyorum. Siz yanıyor musunuz, terliyor musunuz diye. Onlar hayır diyorlar. Ben aşırı sıcaklıyorum. Allah’ım kolaylık versin, serinlik versin. Hamilelikten oluyor ya. Kan hacmi artıyor, bebeğin hacmi artıyor vb.
bsrmnts iyaabla Benimki inmiş. Kendim de çevremdekiler de fark etti. Şöyle yukarıdan aşağıya bile baktığımda fark ediyorum. Ama bir an önce gelsin istiyorum hayırlısıyla. Suni sancıdan korkuyorum.
bsrmnts miniginannesi__ Ay İnşâAllah ya. Haber vermeyi unutmazsam veririm. İner ya yakında. Kaç haftalıktı sizinki?
ssehermete minikanne123_ Ne olacak hiç bilmiyorum benim kan değerlerim de çok düşük dahiliye cuma günü gtcem damardan kan verilmesi gerekiyor dedi bakalım vermezse doğum da verilcek kan