bsrmnts miniginannesi__ 37+2 normal ya sancının olmaması. Benim sancılarım da 38 gibi başlamıştı sanırım. Şimdi 39.haftamızdayız.
duygu0666 byznrgkcn 32 haftalik son 56 ilk kızım 40 da suni sanci ile doğdu bu kızımda nasl olur bilmiyorum henüz dogum şeklini almadı
sedabrbroglu54 bsrmnts bilmiyorum ki canım yakın oldugumuz icinde çok bunalıp terliyo olabiliriz ben bu aksamdan beri gaz sancisi gibi sanci cektim şimdi o gecti hafif belimden agri sağ bacagima vuruyor su gelisi yok nişan yok sadece ağrı cekip duruyorum Allah’ım sağ sağlim evlatlarımıza kavustursun bir an önce
iyaabla bsrmnts Amin inşallah hep beraber bekleyenler olarak inşallah kolaylıkla olsun doğumlarimiz evet yakın inşallah hazırlıyor kendini vücut yavaştan 🥰sizin karnınız indi mi benimki hala inmedi
bsrmnts iyaabla Benimki inmiş. Kendim de çevremdekiler de fark etti. Şöyle yukarıdan aşağıya bile baktığımda fark ediyorum. Ama bir an önce gelsin istiyorum hayırlısıyla. Suni sancıdan korkuyorum.
yaseminkarakus0728 byznrgkcn uygulamaya göre son 97 ama sezeryan olucagim için daha erken olucak doğum. Bebeğimde 950 gram
necmiye86 36+3 ve bugün Allahın izniyle doğuma gidiyorum 💙 çok heyecanlıyım şükürler olsun zorlu bir hamilelikten sonra bugün bize çok iyi gelecek aylardır yaşadığım tüm zorluklara rağmen hayalini kurduğum kokuya sese görüntüyü sahip olucam Rabbimin izniyle. Rabbim hepimize güzel pozitif doğumlar sağlık ve huzur içinde büyütmemizi nasip etsin. 🤗🌸💙
betiiy bsrmnts içimin ateşi sönmüyor benim de. Öyle bir sıcak basması oluyor ki deliksiz uyumak imkansız. Klima açıkken bile yelpaze ile yelliyorum kendimi. Ayaklarımı soğuk su ile yıkıyorum sürekli.
bsrmnts betiiy Ben de aynı ya. Herkese soruyorum. Siz yanıyor musunuz, terliyor musunuz diye. Onlar hayır diyorlar. Ben aşırı sıcaklıyorum. Allah’ım kolaylık versin, serinlik versin. Hamilelikten oluyor ya. Kan hacmi artıyor, bebeğin hacmi artıyor vb.
rjnklb mervenur09_ Allah yardım etsin inşalllah zor ya son zmnlar önde gitmesi bişeyi değiştirmiyo yani
yascdem byznrgkcn sağlıkla al kucağına inşallah canım. Bende normal olur belki dedim ama zorunlu sezeryan e döndük gene 2. Bu 10 gün sonra ya planlama yapıldı bakalım birşni geride bırakıp birine kavuşmaya gitmenin heyecan ve burukluğunu aynı anda yaşıyorum havada gibiyim ama çokta heyecanlıyım Allah yardımcımız olsun 🤲
ssehermete 34+3 2-3 hafta geriden geliyor ☹️ 33 de gttiğim de 2 kg demişti bakalım ne olcak ilkim sezeryandı buda sezeryan olucak bakalım nasip 🤲💙 sağlıcakla gelsin yawrukuşlar🥰
Aysenursoylemez byznrgkcn hayırlısı olsun korkma korku zaten biraz da tetikliyor kendimizi çekiyoruz galiba sağlıkla alırız inşallah ⚘️
ssehermete minikanne123_ Ne olacak hiç bilmiyorum benim kan değerlerim de çok düşük dahiliye cuma günü gtcem damardan kan verilmesi gerekiyor dedi bakalım vermezse doğum da verilcek kan
bsrmnts miniginannesi__ Ya önceden inceden sızlıyor. Sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum. Geceleri de kasılmalar oluyor sanırım. Midem çok sertleşiyor. 10 dkya bir fln sertleşti hafif bir sızıyla beraber. Ama sabaha geçti. Daha nişan, su vb.yok. Bekliyorum bakalım. 2 gün sonra doktor çağırdı. 40 hafta olacak artık. Sanırım doğumu başlatmak için bir şeyler yapacak ya da muayene edecek. Gelmezse.