kbrabsra Kızlar 3. Sezeryanim olucak ve ben tüplerimi baglatmayi düşünüyorum. Bunun için özel hastanelerde ek ücret alınıyor mu? Veya süreç nasıl ilerliyor bir yan etkisi var mı ? Tecrübeli olan veya tecrübeli yakını olanlar bilgi verebilir mi ?
Prensesmom_ kbrabsra benimde 3 uncu gebeligim doktorum sordu bağlatmak istiyormusun diye bende hayır ben daha doğurmayi dusunuyorum dedim 😂
anonimo yaa benim de 3. gebeligim plansiz oldu ama 31 yasindayim doktor erken yastakilere pek onermiyor sizin yasiniz kac. Prensesmom_
Havin49_ anonimo devlet mi özel mi çünkü ben doğum yaptığımda 30 yaş üstü tüm kadınlara bağlatıp bağlamak istemediğini sordu keşke benimkini de bağlasaydı eşimle özele para verip bağlatmayı düşünüyorum 3 çocuğum var daha istemiyorum
kbrabsra Havin49_ Şuan için çok net değil ama büyük ihtimalle özelde olur çok bir miktar koyar mı üzerine bilemedim
Havin49_ kbrabsra ben fazla diye duymuştum ama sezeryan a bence özel e gerek yok ben devlet de oldum çok memnun kaldım
melisasak35 kbrabsra 26 yaşındayım 3.cüye dpğurcam hemde sezaryen kesinlikle bağlatmak istiyorum üniversitede doğum yapıcam yaştan kaynaklı bağlanırmı bilmem ama ben netim bağlasınlar nereye imza atılcaksa atarım vallaha
melisasak35 kbrabsra söyledim yaşın çok genç amelıyata yapacak doktora bağlı devlette 30 dan aşağı bağlamıyolar dedi doktorumun yanındaki hemşire