bayem hd_d canm bir diyetisyen bebeğin kilo alması için sek markasının siyah ambalajli protein yoğurdunu çok önermişti bı araştır istersen
erismis hd_d kücük olan bebeklerin doğumı daha kolay olur demisti doktorum kilolu bebeklerin doğumu travmatik ve zor olur demişti. Benim kilolu mesela kara kara düşünüyorum uykularım kaçıyor
annecee35 Ben de 33. Haftamdayım iki haftada 300grm almıştı bu haftalardan sonra haftada kaç kilo alıyorlar
demirrleydi_ hd_d hiç kafana takma canım minyon olabilir son haftalarda kilo alabilir ya da doğumdan sonra güzel kilo alır
hd_d demirrleydi_ insllah canm inslllah dogumum normal gözüküyo zaten ozmna kadar alir diye dusunuyorum insllahhh
Havin49_ hd_d yani sen bi kadına göre iyisin ama eşin de normal hani çok uzun değil ama yani olabilir cnm. Zayıflar çabuk büyüyor
bsraasl hd_d canım benim ilk kızım 2700 doğdu bişey olmaz Allahın izniyle zayıf bebekler daha çabuk toparlıyor
hd_d Bu0 yaaa ayyyy o gunu iple cekiyorummm bu sefer postlar sana acilcakkk dualrmz seninle balım benim🥹🫶