AnayimBenAna_ gzdnrya kurt ikinciyi yaptı ayazı yedi ve akıllandı küçülen hemen evden gönderiliyor. 😂
Havin49_ gzdnrya ben saklamıştım ikizlerim olsu onlara giydiriyorum yine saklıyorum ablam çocuk yaparsa ona vericem
cansu1503 AnayimBenAna_ küçülenler evden gönderildi ve yanlışlıkla 3.ye hamile kalındı hem de 3.kız 😅 beşik vs satmıştım sil baştan başlıyoruz hayırlısı 😁
gzdnrya AnayimBenAna_ Aslında sormak istedim zaten nereye gönderdiğiniz 😄 oğlum 5 yaşında saklamıştım hep ama şimdi 2.kız. Çevremde dağıtcak kimsede yok
gzdnrya _gecekusu bende saklıyordum 5 yaşında oğlum var. Ama 2.si kız 😅 şimdi mecbur hepsini dağıtıcam ama çevremde verebileceğim kimse yok
AnayimBenAna_ cansu1503 ben diyorum ki kıyafetleri atıyorum kocam diyo sıkıntı yok yeterki sen evet de yeniden alırız 😂 kendime sabır diliyorum
cansu1503 gzdnrya ben kullanılmayacak durumda olanları belediyenin kıyafet geri dönüşüm kutusuna atıyorum temizleri saklayıp çevremde doğum yapacak olursa onlar içi saklıyorum kardeşlerimiz vs için
cansu1503 AnayimBenAna_ olursa alınır zaten kıyafet en kolayı hayırlısı olsun hakkınızda 😁 doğacak olan doğuyo bi şekilde
myangelson gzdnrya sakliyorum 3. Çocuk için veya görümcem hamile kalırsa onlara veririm. Ben de büyük gorumcemden almıştım biraz