izmir_ Eagle33 içini ferah tut kuzum allahın izniyle bi sorun olmaz şuan bi belitrin varmı benim ara ara kasıklarım ağrıyo gidiyo o zaman bi ters giden bişeymi var diye düşünüyorum ama muayene olurkende gitmişti keseyi gördük çıktık 🤣🤣
Eagle33 izmir_ kuzum o kasık ağrısı bana da gelip gidiyor korkuyorum ben de hatta her şey yolunda mı diye, onun dışında benim mide bulantım başladı ya bir de inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi
izmir_ Eagle33 evet banada öyle dedi doktorum işte geçince bi acaba bişeymi oldu diyorum korkuyorum 🤣
izmir_ Eagle33 kasık ağrım oluyo göğüs gerginliği bir ara belim sırtım çok ağrıdı şimdi normal düzeyde ara ara oluyo çok oturduğumda falan senin belirtilerin neler
izmir_ mell8790 belki daha idrara geçmemiştir ama benim 6. Günden itibaren silik çixgi halinde belli olmuştu sonra beta verdim Ertesi günden itibaren sayıyolar gününü
izmir_ mell8790 testin markasıylada alakalı olabilir hatırlamıyorum ama bi test betam yüksekken tek çizgi vermişti
betttyy Kızlar hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, benim yarın 7. Günüm idrar testi yapmamak için zor duruyorum siz sabah mı yapıyodunuz yoksa gün içinde mi yani şimdi yapsam olur mu sabahımı beklim (bekleyebilirsem)
izmir_ betttyy teşekkür ederim inşallah sende güzel haberler alırsın 😊 ben genel olarak sabahları yapmıştım ilk kanı verdikten sonra gün içinde yaptım çıktı
Eagle33 izmir_ balım kalp sesini duyduk ta kanama alanım var biraz lekelenmem oluyor işte istirahat verdi doktor yatıyorum inşallah her şey yolunda gider
izmir_ Eagle33 ya ne güzel kuzum kalbi oluşmuş sağlıcakla gelsin muayeneyi nerden oldun benim vajinal oldu ertesi gün kahverengi akıntı geldi bir kere sonra geçti acaba öyle bişeymi ki