gunesse Göbek bağı oyuntusu olduğu için ilk molfix premium smartfit almıştım. Hala da onu kullanırım.
rabis-0201 htcbnbn molfıxten şaşmayın derim, sleepy bence çok dandik , oğlum 1 yaşında geçen markette bez bulamadım sleepy aldım bitene kadar durmadan çiş çıkma problemi yaşadık
beyzzsenturkkk htcbnbn ilk hafta sık değiştiririm elimden çıksın dedim ama sonradan pşşiğini görünce ve bebeğim ağlayınca anında kaldırdım değmez yani üç kuruş için fazla olsun iyisi olsun
suragungor htcbnbn kaliteli olsun diye molfix almistim hastane cantama onu koymustum ama bebegimin poposunu kipkirmizi yapmisti hastaneden cikinca sleepy natural ve bionatural kullandim memnundum 3 numaraya gecince sleepy h20 yazani deneyeyim dedim su an onunla devam ediyorum
tupbeybi htcbnbn prima premium care ve harmony kullanırım bir süre, cildinin hassasiyet durumuna göre başka beze sonra geçebilirim diye düşünüyorum. İlk bebemde de öyle yapmıştım
kizinaasikanne htcbnbn benim bebeklerim düşük kiloda doğdukları için 0 en güzeli. Arkadaşın oğlu 4 kilo doğmuşru ilk 2 hafta 0 kullandı