htcbnbn mervenur09_ evet bu jenny willy de duydum vallaha 🤣 ıslak mendil ne tercih etmiştiniz? nasıl alıştırırsan öyle gidiyor bu bez işi sanırım
mervenur09_ htcbnbn valla hem BİM’in bezini hem ıslak mendil ini yıllardır kullanıyorum sorun görmedim bir kez Molfix veya sleepy kullandım çocukları mahvetti BİM’in ıslak mendil pofu var hem uygun hem güzel ben memnunum valla
kizinaasikanne htcbnbn benim bebeklerim düşük kiloda doğdukları için 0 en güzeli. Arkadaşın oğlu 4 kilo doğmuşru ilk 2 hafta 0 kullandı
rainbowdash htcbnbn 1 numara sleepy alabilirsin 2 paket falan başta ben onu kullandım ilk bebeğimde şimdi ikinciye hamileyim hastane çantama yine sleepy koydum sonra memnun kalmazsan değiştirirsin zaten başta sürekli bez değiştirmek gerekiyor
beyzzsenturkkk htcbnbn sleepy berbat ıy vallahi 2. bebeğime de denedim böyle rezalet bez olamaz en iyisi prima. fazla verin bebeğiniz rahat etsin az para vericem diye hiç uğraşamam çocuğun da canını yakamam
htcbnbn beyzzsenturkkk bende kararsız kaldım ama %70 primadan yanayım çümkü en çok ikisini duydum. Pişik felan en korktuğum şeylerden biri iyisi olsun gönlüm rahat olsun
twobabymomm htcbnbn ıslak mendili de molfix yeşil olanı kullanıyorum. Baska markaya geçince benim kızın yine poposu pişik oluyo😄
beyzzsenturkkk htcbnbn ilk hafta sık değiştiririm elimden çıksın dedim ama sonradan pşşiğini görünce ve bebeğim ağlayınca anında kaldırdım değmez yani üç kuruş için fazla olsun iyisi olsun
twobabymomm htcbnbn ikinciye hamileyim onu da ilk başlarda pamukla silicem poposunu çünkü yenidogan poposu hassas oluyor kizimi pişik yapmıştım zor geçmişti. Belki fikir olur size de. 🥰
beautiful_ htcbnbn ben sleepy aldım toplamda 120 adet var şuan elimizde 1 ay yeter büyük ihtimalle ondan sonra 2 numaraya geçiş yaparız oğluma da öyle yapmıştım
Yasemin256 Yenidoğan için prima harmonie tercih ettim 2 adet 1 numara aldım duruma göre değerlendiririm belki 2 numarada prima premiuma geçiş yaparım
060126 htcbnbn bende sleepy organic pamuklu bir modeli var onu aldım bakalım bebişimin poposu begenecekmi😊
Havin49_ htcbnbn ilk zamanlar slepy iyiydi şuan 6 aylıklar ve çok sızdırıyor stok mantıklı değil bana hediye fln gelmişti daha 3 paletim var birince değiştiricem
sarumervee htcbnbn sleppy’nin göbek bağı oyuntulu olanından 42’li paketini aldım ilk deneme için bakalım bebeğimde pişik vs yapmazsa sleppyle devam ederim