Zay1998 Kızlar bugün iğnemin 13. Günü test yaptım silik çizgi sizce var mı??? Deneyimi olan bilgisi olan yorum yapsın lütfenn
sevimlipandahii Zay1998 12 ve 14 güne kadar bence beklenmeli Ama testinde hafif çizgi görünüyor inşallah hamilesin🩷🫶🏻
nuros_ Zay1998 iğnenin etkisi geçmiştir ve çizgi görünüyor bence bugün ya da kan verin inşallah güzel haberler alırsınız💕
busrax_ Zay1998 testin üst kapağını açıp atar mısın daha net görünür o zaman 13. gün varsa bence pozitiftir :)
emin1333 Zay1998 ilk asilamam da 14 günde aynı adet günümde adet oldum ama ikinci asilamamda doktorum 12 günü bana gel dedi adetimede 2 gün vardi gittim kan verdim 75 çıktı değerim hep aynı olmuyor yinede bekleyin sonra kan verin Allah gönlünüze göre versin 😊
elifkyk5 testinin markası neydi canım ben iğnenin 11 günü silik çizgiyle öğrendim kan testi vermiştim 28,2 çıkmıştı :)
sevimlipandahii Zay1998 ben vuruldugum zaman 16.gün ade olmusum bnce 2 3 gün daha bekle öyle kan vermeye git
Zay1998 Ya internetten araştırıyorum illaki 14. Günü de bekleyin filan yazıyor o yüzden emin olamıyorum deneyimi olan birilerinden fikir almak istedim
sevimlipandahii Zay1998 belli de olmaz belki gebelik olmuştur da herkesin vücudu aynı değil Bazıları 12 13 gün adet oluyor benimki 16 güne kadar attı O yüzden bence bi kaç güne kan ver netleşir kessin
ozgeysr Zay1998 ben 18. gunde silik cizgi 268 degerle ogrenmistim ilk ignemde de 17. gun regl olmustum
sevimlipandahii Zay1998 ben testlere guvenemedim çünkü burdan baktığımda herkes testle takip ediyordu ben adet günümü bekledim tam günümde de olmuştum. 🥲
Zay1998 Peki normal döngünüzde mi oldunuz kızlar yoksa geciktiniz mi benim regli günüm bugün normalde
ozgeysr Zay1998 evet yapiyodun sabah aksam hem gebelik hem ovulasyon ama cizgi yoktu regl gunume de 2 gun vardi igneninde 17. gunu regl oldum
ozgeysr Zay1998 yok 2. denemede olmustum. Yumurtan buyuyosa amh cok sorun degil diye biliyorum bi tane saglikli buyuyup catlayan yumurtayla tutuyor insallah seninde tutmustur. Benim ikinci tuttu dedigim gibi 10 haftalik olduk teyzesi🩷🫶🏼 Seninkide insallah burdadir yetisir bize