nafiye66 kelebek85 EVT bende öyleyim ama uykum çok aşırı geliyor mesela 11 buçukta uyanıyorum saat 2 de 6 da uyku çok bastırıyor
kelebek85 busesahin inşallah gerçektir yarına kan vermek için kadın doğuma randevu aldım sabırsızlıkla bekliyorum
nafiye66 kelebek85 yok maalesef cnm bu ay takip etmedim zaten uygulamada yumurtlamadan önce ilişki olmuş zaten 3_4 gün önce o yüzden umudum yok
kelebek85 @busesahin @198989 @selvi_g @tahamommy @edanurbalcii @temmuzonbir @nazifeeeeeeeeee @almiraltay @selenayyamakoglu16 kızlar saat 22.00 burda duymuştum dayanamadım bi de ovülasyom testi yaptım onada bakar mısınız
198989 kelebek85 ben şimdi yapay zekaya sordum 😄sanırım bu testte iki çizgide çok net olmalıymış pozitif olması için ona göre negatifmiş .
nazifeeeeeeeeee kelebek85 daha önce ovülasyon testi ile hiç denemedim canım ama burada okuduklarım arkadaşın dediği gibi ikisi aynı koyulukta oluyormuş yanlış yönlendirmek istemem tabi
edanurbalcii kelebek85 canım ben bu testi hiç bilmiyorum malesef ama heyecanını ve çabanı takdir ettim çok tatlısın 😄❤️❤️ inşallah istediğin sonucu alırsın
haziran15 kelebek85 canım ben senin hevesini kursağında bırakmak istemem ama bende onu duyup çok yapıyordum Pcoslu olduğum için öyle çıkabiliyormuş yani inşallah hamilesindir
kelebek85 haziran15 sabah test yapmıştım onda çok silik gördükten sonra Ovülasyon yaptım yarın kan vercem bakalım