Kvldn Meryemabf son ay cok zor ya 😔 Allahtan eşim anlayışlı ve cok yardımcı oluyor sürekli annemlere bırakıyor evde kalınca bile kirlileri bile çamaşır sepetine o atıyor o kadar ince düşünebiliyor benden daha cok düşünüyor beni 😔
Kvldn Irmyldm9 ilki cok hareketli ama doğum yaparsam daha rahatlamış olurum ya böyle ben hareket edemedigim kadar kızım ediyor 😅
Kvldn Beyzagzn hiç sorma bizde korunduğumuzu zannediyormuşuz sadece eşim geri çekiliyordu 😭 şimdi 2. Adetimde inşallah spiral taktırcam mümkünse 10 yıl bebek düşünmüyorm
Kvldn Gulayse0233 şafak 17 olduk ama bu gecede doğurabiliriz sen iyileşmek için hemen birşeyler yap hastalanırsan doğum yapamazsın gerçekten ciddi bir güç lazm gerek doğum anı gerek sancılarla savaşırken
Gulhannn Kvldn evettt çok şükür doğumum özel Hastanede olacaktı yetişemedik farkında olmadan 7 cm acıklıklıkla kanamayla yatış yapıldı devlette epiduralda yoktu 🙈
Ummuskaan Kvldn oğlum 26 aylık kızıma hamileyim doğuma son 23 gün rabbim bol güç ve sabır versin hepimize 🌸🌸
Gulhannn Kvldn çok güzelmiş hiç uyuyamıyorum izlemekten 💜Rabbim sizleride kavuştursun inşallah sağlıcakla