ashas Muzikci Al bendende okadar bitürlü gelmek bilmiyor inat etti 😂 şafaklarımız aynı koç burcu olucak ya inatlı bi burç derlerdi öyleymiş hakikaten
Muzikci ashas öyle gerçekten inatçı minnoşlar ☺️ 40 ı bulacak diye korkuyorum valla sağlıkla gelsinler tabii de inşallahh 🤲🏼
hacerhacer Kvldn bizimde son 14 gun💙 hic korkma ya ikinci bebegimde ben hic zorluk cekmedim sonrasinda ne dikiş ne meme yarasi cok guzel gecer insallah seninkide🤗 benim ucuncu dahada kolay olur insallaahh
Elifsph Kvldn Bizim şafağa daha çok var 148 gün var ama bende çok sabırsızım ilk bebeğim biran önce doğsun istiyorum 😊😊😊
Meryemabf Kvldn Bizde öyle olcaz kızım 17 aylık olcak kardeşi doğarken şuan 10 buçuk aylık ☺️ Ne hissediyorsun ?
Kvldn Meryemabf son ay cok zor ya 😔 Allahtan eşim anlayışlı ve cok yardımcı oluyor sürekli annemlere bırakıyor evde kalınca bile kirlileri bile çamaşır sepetine o atıyor o kadar ince düşünebiliyor benden daha cok düşünüyor beni 😔
Kvldn Irmyldm9 ilki cok hareketli ama doğum yaparsam daha rahatlamış olurum ya böyle ben hareket edemedigim kadar kızım ediyor 😅
Beyzagzn Kvldn spiralin taktirmasi cikarmasi korkutuyo:D hap ya da igne dusundum ama sutu etkiler ki acaba :) kendi capimda korunuyorum sanip hamile kaldim bende artik tedbirli olmam gerek :)
Kvldn Beyzagzn hiç sorma bizde korunduğumuzu zannediyormuşuz sadece eşim geri çekiliyordu 😭 şimdi 2. Adetimde inşallah spiral taktırcam mümkünse 10 yıl bebek düşünmüyorm
Gulayse0233 Kvldn aminnn. Şafagimiz aynıymış. Gece 00.00 dan sonra 17 olcak. Grip oldum ya ben de burnum tıkalı. Durdum durdum kışın bile hasta olmadım şimdi oldum.
Kvldn Gulayse0233 şafak 17 olduk ama bu gecede doğurabiliriz sen iyileşmek için hemen birşeyler yap hastalanırsan doğum yapamazsın gerçekten ciddi bir güç lazm gerek doğum anı gerek sancılarla savaşırken