mervekalkann merveasd keşke düzenimi bozup ülke değiştirmeseydim hamile halimle orada daha mutluydum diyorum..
bsrelif merveasd Keşke zamanında araba alsaydım şu an altımda araba olurdu, sonra keşke paramı gençken çar çur etmeyip altın alıp kenara atsaydım
ec691 merveasd keşke eşim nişanlandığımız zaman evim var dediğinde kabul etmeseydim kira bile olsa yeni eve çıkmak isterdim gerçekten eski evin derdi sorunu bitmiyor Allahım en kısa sürede isteyen herkese gönlündeki gibi bir ev nasip etsin
Babyy_Mom merveasd Keşke düzen başka türlü kurulmuş olsaydı; ya birbirine bu kadar sevgiyle bağlı canlılar olmasaydık ya da ecel diye bir şey olmasaydı…
snur10 ARYa143 tek kadınla yetinememe başkasını hamile bırakma sürekli alkol içme gibi ve daha nicesi..
ARYa143 snur10 ayyy canım benim sana kocaman sarılıyorum ve Allah seni koruduğu için senin adına sevindim 🥺💕
zeyzeynur merveasd ben düşünmemek için uyku öncesi müziklerden açıyorum uykuya geçmemde yardımcı oluyo düşünecek olsam uykularım kaçar en iyisi düşünmemek ve tabiki keşkeler olmaz mı ya
Elifalyw1 merveasd keşke evim olsaydi altinlarim dursaydi şıkır şıkır giyinip her istedigimi alsaydim çalişmasaydim bukadar yorulmasaydim keşke birde kizim 4 yasinda her yemeği yiyip biraz kilo alsaydı 😁😁
merveasd Elifalyw1 nerede çalışıyorsunuz bende keşke ev alsaydım sonra ikinci çocuk düşünseydim diyorum
Elifalyw1 merveasd rabbim ne guzel vermis canm sukret sevin keske dusunmeseydim ogluma haksizlik oldu deme cok sakincali evlatla sinanirsin Allah korusun hep guzel dusun gyzel olsun