gmzkr esraaslny Benim bacaklarım çok çatladı karnımda olmadı kasıklarımda var birazcık. Bacaklarım hatta çok erken çatlamaya başladı 20.hafta falandır.
merve_tp 28+2’deyim henüz çatlamadım 26 kilo da aldım. Shea butter bio oil ve hindistan cevizi yağı sürüyorum sabah akşam o da son 1 aydır. İnşallah çatlamam
posy esraaslny 34. Haftadayım hiç çatlak olmadı . Mamaaura çatlak kremini sabah akşam kullanıyorum. Gün içinde ne zaman kuruluk hissedersem sık sık organik hindistan cevizi yağı sürüyorum
ezgi3452 esraaslny Ben hamilelikte sadece ⅔ çatlak yaşadım. Bence en etkili yöntem karnınızı önce su ile ıslatın sonra nemlendirici uygulayın. Yüzümüze yaptığımız gibi oraya da nemi hapsedin 🤗 Doğum sonrası hızlı kilo,ödem kaybı nedeniyle maalesef doğum sonrası çatladım ve doğum sonrası çatlayacağımı tahmin etmemiştim o yüzden sonrasında da nemlendirmeyi ihmal etmeyin🤗🤗
esraaslny ezgi3452 bunu öğrendiğimiz iyi oldu onun önlemini de alırız artık. Kadınların ne çok derdi var ya 🤦♀️
ecemortac Kızlar 36. Haftaya kadar ay diyordum ne güzel çatlağım olmadı diye 37 gümbür gümbür geldi karnım öyle çatladı ki bu süreçte bol bol nemlendirin bio oil kullandım Hindistan cevizi yağı kakao yağı ben çatlamam diye düşündüğüm için duştan duşa sürüyordum benim yaptığımı yapmayın karnım fena çatladı hele bebek tekmeledikçe daha da artıyor karnım dışında bi yerimde yok ama sonradan cıkıyor acısıııı
elko esraaslny bende hiç çatlak olmadı daha doğrusu öyle sanmışım, doğuma girdim çıktım yanlardan birkaç tane çatlak olduğunu gördüm, fakat geçti onlarda sonradan, çatlak için olan özel kremleri kullanmıştım çokta fazla kullanmadım
busebelli esraaslny Dokuzuncu aya girince oldu birisi az uzun diğeri kısacık iki tane yan yana çatlağım oluştu umarım daha da olmaz çünkü çok kaşınıyor krem falan fayda etmiyor maalesef kaşıntıya bazen öyle bşr kaşınıyor ki telleyesim geliyor karnımı az kaldı kaşıma diye sürekli kendimi uyarıyorum
busebelli esraaslny Hakiki zeytinyağı mı Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama maalesef nemi gidince tekrardan kaşıntı vuruyor karın gerildikçe normalmiş her şeyi normal diyorlar 😮💨
_neslihan__ İlk hamilelikte ilk ay çatlamaya başladım malesef her ay daha fazlaydı mor kırmızı büyük yarıklardı bikini üstü özellikle son zamanlarda yırtılacak herhalde diye düşünüyorum malesef ikinci hamilelik şuan 19 haftalığız daha belirgin birşey yok ortada eski çatlaklarla yola devam 🥰🫶🏻🐣
meryemay esraaslny lierac çatlak kremi kullan hem nemlendiriyo hem çatlak oluşturmuyor düzenli kulllanımda
esraaslny meryemay mamaaura kullanıyorum şuan herkes ondan da memnun işe yaramazsa onu da denerim teşekkür ederim