Alinmavi Ceydaa 5 yasina kadar yatak olarak kullanan arkadasim var. Kiz cocugu yatti 5 yasina kadar. Ben 2 3 yasina kadar daimi yatirmayi planliyorum yada uyurken yataktan dusmemeyi ogrenene kadar. Oda yapsam da oyun parki olarak kalacak.
Obsesifk Homozigotmutant canım kraftın hangi beşiğini önerirsin bizde kraft alacağız ama çok modeli var
EbruEgemen1123 Obsesifk biz babymall dan sipariş versik bu hafta indirimdeydi. Her gün bak internette takip et indirime denk gelirsen süper. Joker e de bak arada. Biz ışıklı titreşimli melodili bi dönenceyle birlikte kraft calipso Elite Park Yatak aldık. Bütçeye göre ortalama 500 600lükler daha sağlam ürünler bence. En beğendiğim baby2go prestige mor😍 ama park yatak için fazla buldum fiyatını. Baby2go practice var o da kolay kurulumlu güzel bir ürün. Kraft kanz baby2go chipolino elele markalarına öncelikle bak istersen 😊
Ysmn88 Bende ahşap sallanabilen, kademeli inen,3 yaşına kadar yatabileceği bir beşik almayı planlıyorum sonrada montessori yatağa geçeceğim umarım pişman olmam park yatak almadığıma🙄☺
EbruEgemen1123 Obsesifk güvenilir geldi isimden dolayı bana da ve sağlam ürünleri. Calipso Elite 70×120 lik. Boyutlarına rengine göre detaylı araştır inşallah güzel bir ürün alırsın rast gelsin 😊
EbruEgemen1123 Obsesifk indirimleri önceden nasıl öğreniyorsunuz ya ben denk gelince görüyorum 🙈 biz 580tlye aldık dönencesi dahil kargo ücretsiz bej renk babymall dan
Obsesifk EbruEgemen1123 gir şimdi ebebeğin sitesine şubatta son gününe kadar her gününde farklı markanın indirimi oluyor gir bak ihtiyacın varsa alırsın hem
Tanura Oğluma hem ahşap sepet beşik aldım bi de dayanamayıp oda yaptım şuan 18aylık v odasında yatmıyor ahşap beşikte 8ay yattı sonrası hep yanımızda odasına çadırını masasını sevdiği herşeyi aldım ama sadece oyun odası olarak kullanıyor şimdi montessori yataklarını araştırıyorum kullanan arkadaşlarım öneriyor yapılan yorumlarda olumlu park yatak hiç aklıma gelmedi 155 gün kaldı doğuma alıştı alıştı yoksa beni zor günler bekliyor🙈
Tanura Obsesifk kesinlikle katılıyorum başta Ayırmaya kıyamadım 1yaşında istedim ama ayıramadım alışkanlık kazandırmak önemli inşallah bu bebeğimi ayırabilirim 🙈
gunaynur Onurtugbaa ben de çok kararsızdım en son gittim ahşap beşik aldım. Park beşikler görüntü olarak biraz basit geldi gözüme sonradan.