beautiful_ Deleted33000 benim 1 hafta ateş ve öksürük şikayetim vardı hasteneye gittiğimde 1 cm açılma vardı 2 gün sonra evde gece yarısı suyum patlamıştı çok değişik bir süreçti
Deleted33000 demirrleydi_ hd_d marlam Bu0 ikiprensesannesi___ Cimcime30 asil15 saziment beautiful_ egeemomms sevaldqn1 annekiz6141 yasemincel65 Etiketleyemedigim olduysa kusura bakmasın çok heyecanlıyım canım bitanem @meryossss um doğum yapmış çok şükür bebiş iyiymiş kuveze girmemiş ikiside iyilermis çok mutluyum ilk güzel haberi aldım darısı bekleyen bacilarimin başına
Deleted33000 annekiz6141 hadi ya kız az çok bilirsin ilkten şu an nasılsın seninde daha haftan 36 degilmiydi
temmuzonbir Deleted33000 Allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşAllah sorunsuz bir süreç geçirsin
Deleted33000 temmuzonbir umarım canim zaten sezeryan olacaktı ilki öyle olduğu için erken doğum riski de vardi
vanilya_kokusu_ Deleted33000 inşallah ya erken doğum riski nedir. Bilirim bendede. Vardı çok şükür vaktinde doğdu ama, 🤲🏻🙏🏻