Deleted33000 Kızlar @meryossss canım arkadaşımın gece suyu gelmiş lütfen dua edermisiniz daha bugün 35 haftalık oldu umarım iyidir doğumu sezeryan olacaktı belkide doğurdu
ikiprensesannesi___ Deleted33000 Rabbim sağlıkla, vaktinde evladını kucağına almasını nasip etsin İnşallah
saziment Deleted33000 inşallah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına alır dualarım bu arkadaşımız için 🙏🏻♥️
Deleted33000 demirrleydi_ hd_d marlam Bu0 ikiprensesannesi___ Cimcime30 asil15 saziment beautiful_ egeemomms sevaldqn1 annekiz6141 yasemincel65 Etiketleyemedigim olduysa kusura bakmasın çok heyecanlıyım canım bitanem @meryossss um doğum yapmış çok şükür bebiş iyiymiş kuveze girmemiş ikiside iyilermis çok mutluyum ilk güzel haberi aldım darısı bekleyen bacilarimin başına
Deleted33000 ikiprensesannesi___ amin aşkım ya daha yazmamış burda ondan gelecek güzel haberi bekliyom bende
Deleted33000 hd_d evet aşkım ya haftası da küçük daha dün kontrole gitmişti bebişin boy kilosunu konuştuk akşam gece 4 ye suyum geldim bacım diye yazmış 😌😌😌
Deleted33000 beautiful_ inşallah bacım sen kaç haftaliksin şu an seninde ilk çocuk erken doğmuştu dikkatli ol
beautiful_ Deleted33000 31+2 bacım bende korkuyorum bugun oğlumun sonuçlarına baktım da oğlum kayıtlarda 38 gözükmesi gelişimi önde diyeymiş aslında oğlum 37 haftalık iken doğmuş çok korkmaya başladım
beautiful_ Deleted33000 benim 1 hafta ateş ve öksürük şikayetim vardı hasteneye gittiğimde 1 cm açılma vardı 2 gün sonra evde gece yarısı suyum patlamıştı çok değişik bir süreçti