_Feslegennn__34 sevimlipandahii yanı kullanıyorum bakalım inşallah etki eder herkes çok memnundu inşallah bende de etki eder ya bakalım inşallah yine gebelık olur ya çok istıyoruz bakalım nasıp 🥺
_Feslegennn__34 sevimlipandahii inşallah olursa haber verırım umarım vardır ama hiçte sanmıyorum işte
Dmrumrnns Bende bugün yaptım 5 dakikaya kadar yoktu sonra acil işim vardı kenara koydum eve geldim 6 saat sonra böyle duruyordu aynı marka test
_Feslegennn__34 Dmrumrnns ilk yaptığında yoktu değil mi çünkü ben idrarı damlattığım gibi çıktı o yüzden şüphede kaldım yarın yine yapıcakmısın peki
slhanur Dmrumrnns ben gebeliğimi bu testle öğrendim ama bir hafta gecikmişti. Çok net kırmızı çıkmıştı. Daha önce bende yalancı gördüm silik çıkarsa pek güven olmuyor biraz daha bekleyince bence
sevimlipandahii _pearl Mavi kutulu olandan 4 5 paket kullandım hiç faydasını görmedim ya Çok okudum burda baya tavsiye etmişler ama bende noo🥹😂
Happymami _Feslegennn__34 hemen çıkmıştı kaset test diye güvenip kan vermiştim hemen İnşallah sizde vardır
_Feslegennn__34 Happymami ayy inşallah benimde vardır ya benimki gibi şiliktı değil mi yoksa sizinki daha mı belirgındı kaset testınız
_pearl sevimlipandahii sen klasik olanı kullanmışsın inofolic combi HP pcos olanlar için daha çok içerikli daha iyi bende klasik olandan 5 kutudan fazla kullandım ama bu HP nin ikinci kutusunun yarısında hamile kaldım
selenhuseyin _pearl İNOFOLİC pcoslar için çok iyi ama bi yandan da insanı mahvediyor ya kocaman hap birde günde iki kez kullanmaya başladım
sevimlipandahii _pearl benim kullandığımda da hp yazıyordu büyük tablet şeklide kahverengiydi rengi hatta
_pearl selenhuseyin ben günde bir defa kahvaltıdan sonra alıyordum hem ilaç değil bu takviye o kadar kullandım bir zararını görmedim