_Feslegennn__34 Kızlar diğer ay aşılama olucaktım ama diğer aşılamadan kistım oluşmuştu ve doktorum Cyclo-Progynova ilaç verdi bazıları doğum kontrol diyo bazıları hayır değil üstüne hamile kaldım diyo o yüzden kafam karişik ve ilaç bitteli bugün 5 gün adet hiçbişey yok ve göğüs ağrısı ateş basması olduğu için kaset test yaptığım ve idrarı damlattığım gibi belirtı o dk test kesın bozuk herhalde hemen çıkartı dedım kaset testlere güvenim yok hiç ama bi yandan da kuruma olsa ilkte olmayıp sonra çıkar diyorum sizce varmıdır
sevimlipandahii _Feslegennn__34 sizin pcosunuz vardı dimi 🥹 İnşallah hamilesindir bu marka iyi galiba
Happymami _Feslegennn__34 bu marka bana çok yalancı pozitif verdi kaset testi bile Başka testle alıp deneyin bence
_Feslegennn__34 sevimlipandahii ay evet Malesef bi gebelıgım olmuştu ama rahım ağzı kısalığı yüzünden kaybım oldu oglumda 24 haftalık şimdi tekrar denıyoruz olmuyor 😞
_Feslegennn__34 Happymami peki bu markayı yaparsan hemen mi cıkarmiştı çizgiyi yoksa bekledıkten sonra mı benı kararsız bırakan hemen çıkması yoksa bende hiç güvenmiyorum
sevimlipandahii _Feslegennn__34 Anladım başınız sağolsun Bende de pcos var 3 yıla yakındır olmuyor Pcoslu hamile birini görünce çok mutlu oluyorum İnşallah sende vardır 🥹🫶🏻
Happymami _Feslegennn__34 hemen çıkmıştı kaset test diye güvenip kan vermiştim hemen İnşallah sizde vardır
benlayda Bende geçen hafta freely marka ile silik çizgi şeklindeyken öğrendim. Sonra hemen comfort daily marka ile yaptım onda çok daha belirgin çıktı. Umarım gönlünüzce olur 🙏
_Feslegennn__34 benlayda yaaa peki böyle mi çıktı yaptığınız gibi mı çıktı testınızı atarmısınız bi rica etsem inşallah vardır ya 🥺
benlayda _Feslegennn__34  tek olarak attığım ilk dakikada çıktı ikili attığım ise biri freely biri comfort daily marka ve birkaç saat sonra
_Feslegennn__34 sevimlipandahii ayy inşallah istıyen herkesınde olur bizimde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizimde ben bide Mehmet karslının takviyelerını kullanıyorum olursa ondan olmuştur diyorum ama bakalım gebelık olsa kasık ağrısı olur diyorum o hiç yok göğüs ağrısı bide aşiri ateş basması çok var
sevimlipandahii _Feslegennn__34 Mehmet Karslı ürünleri nasıl iyi mi sence 🥲 ben çok duydum Ama şöyle düşün 1 defa gebelik olmuş yine olur 😍💕
_Feslegennn__34 _pearl evet hata bi kaç tane şeyı biliyormusun Mehmet karslı internette sayfası var vitaminleri onları kullanıyorum
sevimlipandahii _pearl Ooooo kaç paket 🥲 letu kullaniyorum bakalım Engel değil ama süründürüyor o yüzden dedim
_pearl _Feslegennn__34 hayır ben onun ürünlerini kullanmadım ben gebe kalmaya yardımcı başka ilaç kullanmıştım
_Feslegennn__34 sevimlipandahii yanı kullanıyorum bakalım inşallah etki eder herkes çok memnundu inşallah bende de etki eder ya bakalım inşallah yine gebelık olur ya çok istıyoruz bakalım nasıp 🥺