ikiprensesannesi___ annekiz6141 oh afiyet olsun , ellerine Sağlık. Ben daha kahvaltı niyetine ne yiyeceğime karar veremedim
aysgl330633 annekiz6141 ben buzluğa kavurma atmıştım onu yapacağım bugün yanında da birkaç meze yaparım . Hafta sonları genelde ya dışardan ya da pratik şeyler yiyoruz niyeyse😀😀
annekiz6141 aysgl330633 bizde oyleyiz bu aralar yapamıyorum ki bişey ama daha 2 gün önce yedik yine dışarıdan yiyelim desem yeriz de ay sonu sıkıntıyı biz cekiyoz gerek yok aman 😁
aysgl330633 annekiz6141 bayramda zaten her gün et yemekten geldi Vallahi kilolar biraz vermem gerek aslında
annekiz6141 egeemomms bakma benim de öyle bacim ya.. Hiç yemesem açıkmam ama vucuduma titreme geliyor 🤦♀️ sıcak ya sanırım ondan puff
annekiz6141 ikiprensesannesi___ kız yok 36 haftalık olucam çok ayakta duramıyorum serindi hava ondan yaptım ama yapana kadar 100 kes oturdum 😂
_pearl annekiz6141 canım dolmayı çok doldurma bi parmak eksik bırak baldo pirinç şişiyo kısık ateşte yavaş yavaş pişir
annekiz6141 hanega ayy en sevdiğim en sevdiğim ama dışarı bile çıkamıyorum bacim 4. Kattayim fazlaca merdiven var 35+6 oldum özel bölge de varis var kasigima vuruyor ağrısı 🥺
annekiz6141 aysgl330633 ay ben ilk gün yedim öyle çok abanmayi sevmıyorum o zaman annem bendeydi hep sebze türü yedik valla dün de ilk defa bayadır köfte yaptım 🥰
annekiz6141 DarkLuna ayy sanki ben çok saglamim da 😂🥺 benim kızda paso hasta bacim ya geniz eti var herşeyden nem kapiyor 🤦♀️
ikiprensesannesi___ annekiz6141 ya Allah yardımcın olsun inşallah zor gerçekten. Valla benim de günün bu saati olmuş. Daha kahvaltı yapamadım.