annekiz6141 Selam anneler bugün ki menude benden olsun valla fasulyemi geceden temizledim şimdide ocaga koydum kısık ateşte pissin akşama çok sıcak oluyor halimde kalmıyor hiç 🥺 Tarhana corbasu Zeytinyağlı fasulye Pilav Cacik Tatlı ( 3 buçuk yaşındaki kızım 🤣😂)
yldzz01 annekiz6141 ohh miss ellerinize saglikkk 😍 Mantar corbasii dunden kaldi Ve kemikli et hasliyacagim etlerini siyirmak icin cok yiyemiyoruz ben sadece corba yiyorum esim eti seviyor yeter bugun😃😃😃
Selim_Alparslan annekiz6141 Ellerine sağlık kuzum🤩 Bende bugün fırında tavuk patates yapacağım knorrun mangal baharatı kullanıyorum mis gibi oluyor Yanına pilav ve cacık yaparım hava çok sıcak ya ne corba ne de yemek doğru düzgün yiyemiyoruz😑
DarkLuna annekiz6141 ben sadece tatlıyı yiyebilirim aşko benimde dünden dolma ve karniyarrik var da akşama ne yaparım bilmem bugün hiç halim kalmadı şimdiden bende burdan fikir alırım belki
lokismommy annekiz6141 eşime mantı açtırcam hamur yoğurup açamıyorum kollarım şişiyo😂çok canım çekiyordu sarımsaksız yenmez diye yemiyordum tiksintim geçince yiyim dedim🥹
annekiz6141 yldzz01 Onu bende düşündüm onu da geceden suda bekletmem gerek benim kızım bayiliyor haşlama ete gerçi etin her türlüsünü yiyor benimde esim haşlama yemez öyle neyse anacim gelsin babama yaptiririm babam çok güzel haşlama yapar 😂🙊
annekiz6141 Selim_Alparslan ay çorba bende yapmıyorum bakma. . Bu aralar kız çorba yiyor ondan dedim belki yer diye yapayım akşam ki halime göre belki bende yapmam 😂🙊
annekiz6141 lokismommy Anaaaaaaa 😂😂😂 helal kız bacikommmm başına da tulbetn baglat he dhdgssg afiyet olsun ohhh çok severim benim kızda sever mantı
annekiz6141 gizemli00 ay 2 gün önce aldım inanır mısın biber dolması kucuklerden löp löp agza atmalik ama hala yapmadım bide benim biber dolma içlerim pismiyor ya 😏🤦♀️
lokismommy annekiz6141 bağlıcaktım da gizli gizli fotoğraf çekersin anam görür bere takarım dedi ğecöğrmcğd
_pearl annekiz6141 canım dolmayı çok doldurma bi parmak eksik bırak baldo pirinç şişiyo kısık ateşte yavaş yavaş pişir
annekiz6141 gizemli00 Bilmiyorum ki bacim bide ben içini kavururum. Bazıları pismez bazıları da çok güzel piser ondan hiçte yapasim gelmıyor açıkçası 🤦♀️