123Azize123 nisaonl09 Sezeryandan deli gibi korkuyordum doğumhaneye ağlayarak inmiştim hatta ama doğum en kolayıymış 😂 hiç korkmayın zaten bir şey hissetmiyorsunuz yürümeniz için kaldırdıklarında her fırsatta kalkıp yürümeye çalışın zaten ilk gece ağrınız olunca ağrı kesicide veriyolar
aydkut 123Azize123 geçen forumda biri yazmisti kesildigini dikildigini cekistirildigini hissettik diye ben de ameliyat anindan cok korkuyorum bu cekistirmeler nasil bir his diye. Kimisi hicbisey hissetmedik diyor rahatliyorum ama boyle hissettik diyenler olunca da cok korkuyorum :( cidden cok mu hissediliyor
aysetutucu nisaonl09 cuma günü sezaryan olucam bende , ilk gebeliğim ama bende çok korkuyorum heyecanlanıyorum , aptal aptal şeyler düşünüyorum , ya ameliyattan çıkamazsam ya bisey olursam sanırsam bu gibi düşünceler ve hisler hamilelikten kaynaklı 🥹
1ogrencianne aydkut ben hiç kesilme falan asla hissetmemiştim. Sadece çekiştirmeyi hissettim onu da doktorum dedi şu an biraz hissedeceksin sakın korkma diye. Ama acıtan bir şey değil. 2. yi olacağım inşaAllah salı günü farklı bir doktorda umarım güzel geçer ben de stresliyim 🥹
123Azize123 aydkut hayır hiç öyle bir şey hissetmedim sadece sanki beşik gibi sallanıyor hissettim başka hiç bir his yoktu
nkkl nisaonl09 bende senin gibiydim bugün bir hafta oldu doğum yapalı aynı post açmıştım korkuyorum diye bir şekilde doğuyo hiç stres sıkıntı yapma şimdi bebeğim yanımda kokusunu alıyorum hiç ağrım sızım kalmıyor öyle düşün
aydkut 1ogrencianne sağlıkla kucaginiza alin insallah🌸demek ki doktordan doktora bunyeden bunyeye gore degisiyor, işte insan bilmedigi bir sey olunca panik yapiyor oyle herseyi hissettik diyen olunca korkuyor. Bu cekistirme yuzeysel birsey mi ya da vucudunuzun sallanmasi gibi mi baskı gibi mi tarif edebileceginiz benzerlik var mi
1ogrencianne aydkut etinizin ileri geri çekilmesi gibi düşünün gerçekten çekiştirme gibi oluyor sanki o kesik yerini sağa sola çekiyorlar gibi ama hiç acıtan bi şey değildi o niye hissedildi anlamadım ama doktorum uyardı zaten dediğim gibi demek ki normal 😊 Bence hiç korkmayın bundan hissedilse bile acı değil hissedilen değişik bir his 😂 benim canım çok tatlıdır normalde ama asla acımadı
makbule2025 nisaonl09 korkmayın ben bugün 2. Sezeryenimi oldum şükür çok güzel geçti bol bol dua edin içinizi ferah tutun 😌😌
aydkut 1ogrencianne acı olmasa da cok hissedilirse panikler insan sanki sonucta kesilmeyi dusunmek bile urkutucu geliyo:(
1ogrencianne aydkut evet düşünmek ürkütüyor ama akışına bırakmak en güzeli bence çünkü belden aşağısı tamamen uyuşmadan işlem yapmıyorlar soruyor hissediyor musun diye. Benim de önümüzdeki salı sabah 7.30’a verdi heyecanlıyım yani inşallah güzel geçer sizin ne zaman?