glnzkrkmz deletedmom43191 doktorumdan daha iyi bilemezsiniz:)artık içilebiliyor sorun olmuyor bende içtim bir çok arkadaşıma da doktoru vermişti içiyorlardı 🌸
deletedmom43191 glnzkrkmz benim babamda dolar iciyodu ortopedi tedavisinde dahiliye doktoru na kontrol icin gittiğinde sonuclari kotu cikti doktor kızdı bu hapı niye kullaniyosun damarlarını tıkamak hayatını riske mi atmak istiyosun dedi bende dahiliye doktorunun dediğine göre diyorum
060436 glnzkrkmz 3 cu sezeryanim olucak yakında her iki sezeryanımdada parol verildi başka ilaç veremeyiz denilmişti normaldede dolarexs çokta tavsiye edilen bir ilaç değil
Tortilla kanmamakl nerenız agrıyor dıkısmı yoksa bas omuz bel mi. Yuruyormusunuz. Kalcadan agrı kesıcı yaptırın 4 saatte bır yapmıslardı bana evegecınce parol bıle ıcmedm agrım olmamıstı hıc
bebekakin7 Bana ilk sezaryen de alveres ağrı kesici yapmıştı hastanede doktorum. Ağrım oldukca da kalçadan vurundum hep. Tabiki de doktor danışmadan ilaç almayın. Her ilaç herkese yaramayabilir. Parol da kendine hayrı yok ama en çok onu veriyorlar
Alara6161 glnzkrkmz emziriyorsa dolarex içemezki parol harici yasak yani bnm bildiğim çok şiddetli ağrısı varsa hastane serum takar
kanmamakl deletedmom43191 hastanede olduğun için 12 saatte bir ağrı kesici iğne veriliyor o kadar ama yinede ağrıyor çok pis
097 kanmamakl ben de 3 gün önce doğum yaptım normal doğum benimki çok kötü dikiş atıldı sonra tekrar dikiş yaptılar hemde uyuşturmadan şimdi makatta ağırlık hissi var sağ bacağım da makatta yakın kemiğim ağrıyor ne yapmalıyım bilmiyorum
irmairma kanmamakl bol bol yürü ilaçlarını ihmal etme bnm tam 10.gün geçti bende ağrıdan acıdan çok çektim