melisasak35 kanmamakl ağrı kesici boşuna içme o ağrıyı asla kesmiyor bol bol yürü rabbim yardımcın olsun
Melodimm kanmamakl Nereniz ağrıyor peki.Ben hastanedeyken iğne olarak ağrı kesici yaptırdım uykumu getirdi baya ağrım geçmişti.
Alara6161 glnzkrkmz emziriyorsa dolarex içemezki parol harici yasak yani bnm bildiğim çok şiddetli ağrısı varsa hastane serum takar
sirius8 kanmamakl 3 gün oldu demişsiniz neden hala hastanedesiniz başka bi durum mu oluştu normalde ertesi günü çıkarıyorlar . İlk sezeryan mı
melisasak35 kanmamakl 2 sezaryen oldum yürümekten başka çaresi yok bacım bide nesacefe içtim ben gerçekten işe yarıyordu
kanmamakl Melodimm dikiş yerlerim ağrıyor ya gerçekten her yerime vuruyor ağrı ayağımı kaldıramıyorum sancım olunca
Arel_ kanmamakl rabbim yardımcın olsun ne pis bi agrı o . 1 hafta oldu hala devam ediyor bendeki agrı malesefAllahım sifamızı versin insallah
kanmamakl Arel_ amin düzelemedim ya bakıyorum buradakilere ikinci gün her işini kendi yapan var ben kötüyüm
kanmamakl deletedmom43191 hastanede olduğun için 12 saatte bir ağrı kesici iğne veriliyor o kadar ama yinede ağrıyor çok pis
glnzkrkmz deletedmom43191 doktorumdan daha iyi bilemezsiniz:)artık içilebiliyor sorun olmuyor bende içtim bir çok arkadaşıma da doktoru vermişti içiyorlardı 🌸