kurkmantosuzmadonna Deleted33000 ay ben de bayılırım. Bir de sarma varsa offff. Bir tabak gönder be bacım.
Cimcime30 Deleted33000 yalnız tarıfe bak 5-6 muz 1 yumurta kabartma tozu ıkı yemek kaşığı kakao ceviz bırde ıstege bağlı cıkolata 180 derecede pişirdim
Deleted33000 lokismommy ay oda güzel olur ama ben genelde akşam kahvaltisina bı hamur işi yaparım bazlama falan sıcak sıcak iyi gidiyor iyileşince sende dene
erismis Deleted33000 ben bugün çökertme kebabı yapıcam. Sarımsakta yemek istemiyorum aslında ne olur ne olmaz doğuma koka koka gitmiyim inşallah diye ama dayanamıyorum😁🤣
Deleted33000 erismis ye gitsin kizzzz bişey olmaz çökertme kebabıni hiç denemedim aşko güzel oluyor mu
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna sarma yok bacım sade dolma var göndereyim bir tabak istersen tencereyi vereyim akşama ye
Deleted33000 kartanesi___ tavuğu nasıl sosluyorsun bacım sen ben bı ara yapıyordum sanki et kuruyor gibi oluyordu artık fırından mi bilemedim
kartanesi___ Deleted33000 sıvı yağ, sarımsak, salça, kimyon, karabiber, kekik, kırmızı toz biber ile sosluyorum canım sen nasıl yapıyorsun
Deleted33000 kurkmantosuzmadonna sağol aşkım ya kız sen degilmiydi dolma ustası olan hani kaynanasi bile bayılmıştı dolmasına sen mıydın @demirrleydi_ miydi
ikincikezmerhabaa Deleted33000 eşim diyette ona tam buğday lavaşa tavuk dürüm bi de çorba yeter oğlumumla bana da kabak yemeği yapıyorum özel istek içine patates ve havuç da doğra dedi 😁 yanına bize yoğurt eşime ayran
kurkmantosuzmadonna Deleted33000 yok canım benim dolma konusu geçmedi hiç 😂 evet biri yazmıştı ama hatırlamıyorum
ikincikezmerhabaa Deleted33000 ben de epeyce bi kilolu hamişim o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum ben de teşekkür ederim ☺️ 🌸
Deleted33000 erismis bakayım bı tarifine aşko benim eşim değişik yemeklerden hiç hoşlanmıyor ama kendimize denerim mutlaka
Deleted33000 erismis işte eşim sarımsaklı yoğurt hayatta yemez ben bayılırım bende misafir menüsüne koyarım o yemesin 🤣🤣🤣🤣🤣