karyarzgr cansukccc bende eşimle ben motorcuyuz normalde motorla ilgili yapmak istiyordum ama sonra fikir değişti bende evlenip geldim hiç arkadaşım yok annem var çok şükür tek ama konfeti o bu alırsak arka planda patlatacak destek olcak kişiler lazım eşimin ailesi bahçeli evde oturuyor bahçesi çok güzel villanın Orda yapmayı düşündük hep beraber cinsiyet balonu işte arkada süsler yanda pembe mavi balonlar falan konfeti gibi burda tek annem ben eşim yaparsak ne video çekecek biri kalıyor ne birşey o yüzden kalabalıkta düşündük bakalım fikir değişmezse şimdilik öyle 10 gün sonra falan düşündük
selenemoon cansukccc ailem 2.5 saatlik mesafede iki tarafı da çağırdık gelebilen geldi evde balon patlattık ama ikincide pastayla falan öğreniyorlar en güzeli o ikinci nasip olursa öyle isterdim
Yazmelegi_ cansukccc annem,babam,kardeşim,kaynım geldi sadece balon patlattık 😊 oglumda da kaynanam rahatsız olduğu icin kutlama yapmadık mavi balonla normal resim çekildik
valeriaa_ annekiz6141 aynen bi de gösterişten ibaret gibi gelir bana 😀 hani ,başkasının çocuğunun cinsiyetinden banane ,aynı şekilde benm çocuğumdan millete ne 😀😀
annekiz6141 valeriaa_ Bende hem öyle hemde hazırlık evin dağılması falan bana çok yorucu geliyor hdhdgssv
cansukccc valeriaa_ aslında gösteriş gibi değil tabi fenomenlerin yaptığı gösteriş masrafsız anı olarak yapılabilir bence mesela tişört boyamayı düşünüyorum o tişörtü yıkamayıp saklamayı düşünüyorum tabiki yinede tercih meselesi
ebrudefnee cansukccc 2 sinde de pasta yaptırıp eşimle baş başa öğrendik başkalarını çağırıp öğrenmek bana gereksiz geliyor ama yapacaksanız görüncenler bizi çağırmadı diye yanlış anlayabilir aranızda bi sorun yoksa çağırın bence
19ali63 cansukccc İlkinde cinsiyetimizi 2li tarama yapan radyolog söylemişti ikincide abimiz arabalı parti istiyor bende bu şekilde süsleyip pasta istemiştim ama büyük cocuk olunca gönlü kırılmasın diye arabalı yapcaz arkadaşlarımlada pastalı yapcaz
cansukccc 19ali63 benimde doktorum ikili taramada kıza benziyor dedi ama emin olmak için bu ayki kontrolde öğrenicez 🤭
CemileAkkurt cansukccc evettt aile ile oldu sizde aile tercih edin yakınlarınızı kim olsun istiyor sanz
babyou cansukccc ben parti gibi değil de eşimle hastanede doktorun ağzından kaçırmasıyla öğrenmiş bulunduk anneler babalar birde eşimin kardeşleri işte eşleri çocukları için içi renkli cupcake yaptırıp önce tahminleri sonra tepkilerini videoya çekip kolaj yapmıştım ikinci bebeğimde de biz yine hastanede öğrenelim istedik onlarada cupcake yaptırdık tatlı bi anı oldu
cansukccc CemileAkkurt benim eşimin ailesi biraz karışık bir görümcem bir görümcemle konuşmuyor falan o yüzden sıkıntı olur diye düşünüyorum en iyisi eşimle birde arkadaşlarımı Çağırayım