Tugbaa-0 mervenur09_ merdiven inip çık egzersiz yap bol bol hurma ananas ye belki sana faydası olurrr bana doktorum günde bir saat yürüyüş yap dedi
Momlife_ orhismommmmmm benimde yok 37 hafta olucam pazar günü bugün gittim kanımda pıhtılaşma azalması olmuş dahiliyeye gittim kan verdim sonuçlar için pazartesi gel dediler bir de bu çıktı başıma djdjdjd şükür çok ciddi düşük değil korkulacak bir şey yokmuş
Momlife_ orhismommmmmm bugün 40ları gördüm sonra 30dan 20lerden düştü geçen gün gittiğimde bebek pozisyon değiştirip sertleşti 50ye kadar çıktı onun dışında doktorum da ağrın yok güzel dedi gelsin bir an önce istiyorummm doğum şeklini de söylemiyo erken diyo 😀
Siiimsim Tugbaa-0 39+6 da süt sağma makinesinin masaj ayarında göğüs masajı yapmıştım bir de duşa girip çömelme hareketini yaptım o gece sancım başladı 40+0 da doğum yaptım
mmevoo Bende 38+5 deyim 1 hafta önce 2 cm açıklık vardı sancım oluyor nst de çıkıyor kasılmalar da var ama düzenli değil hala bekliyorum ne zaman başlar acaba doğum