iremxersoy sym_890 aay insallah adet belirtisi de yok yarın adet gunu yil bekledim sanki adet gununu sayana kadar😅
bnrssl01 iremxersoy evet bak profilimde dün test yaptım o kadar silikti ki emin olmak için kan verdim bugünde kasık batması var sadece
ilayda3620 seydiyebiri bana da öyle geliyor hakkımızda hayırlısı belki bir gün biz de pozitifi görürüz
feslegen50 nazli_balta benim geç döllenme oldu burdaki arkadaşlar adetin gecikince bir daha yap dediler
nazli_balta rmy1 özür dileyerek soruyorum rastgele denediğim bir gün tutmuştu diyorsunuz ya neyi deniyorsunuz mesela normal 2 3 günde bir bebek düşünmese de eşiyle ilişki yaşar insan farklı olan birşey mi var denediğiniz gün farklı birşey mi yapıyonyz
feslegen50 nazli_balta valla ya bende inanmıyorum hiç böyle yorumlara demekki o zaman pik günü falan önemsiz insan rastgele yumurtlamayı nasıl tutturabilir
rmy1 nazli_balta denemekten kastım yumurtlama gününe denk getirmeye çalışmak takip etmek testler almak felan ben normal eşimle ilişkini yaşadım yani hiç takip etmedim özellikle o gün girmeliyim ilişkiye diye bir şey olmadı
ilayda3620 feslegen50 adet belirtilerin olmuş muydu. Benim her ay 1 hafta öncesinde göğüs hassasiyetim başlar dokunamam bile öyle acır, karın ağrım olurdu. Bu ay hiç bir belirti yaşamadım
ilayda3620 feslegen50 ben adet bitiminde ilişki yaşamıştım tek seferde tutmuştu yumurtlamayı felan takip etmiyordum kızım şimdi 6 yaşında spiral ile korundum ben 6 yıl. 6 aydır da korunmuyorum yumurtlamayı felan takip ediyorum ama olmuyor
mrym1453 ilayda3620 bende hiç yumurtlama vs takip etmiyorum bu ay adet bitiminde ilişki oldu bide en son 23 Mayıs da sonra korunduk öncelik sağlık ama biraz burç takıntım var balık burcu olsun istemedim eğer tutmazsa bu ayı da pas geçicez koç dan devam 😀
mrym1453 Kızlar ben hala regl olmadım siz oldunuz mu 9 unda ydı regl tarihim göğüs hassasiyeti dışında bir belirtim yok
iremxersoy Bn de olmadim valla gecen ay sabah saatlerinde oluyodum hep bakalim bugun icinde olmasi gerek dun yine kaset negatifti artik sona yaklaştım bir tek bel kuyruk sokumu agrisi ve bas agrim var adet belirtisi muhtemelen