mamacita7 gizemmmm__ öyle değil kalp atısı vardı canım zaten durmuş şu an daha olusması söz konusu değil malesef artık yani ben şu an kalp atısı beklemiyorum zaten kalbi atarken durmuş😒
cansu1998_ İnşallah bu süreci atlattıktan sonra bir daha böyle bir olay yaşamazsınız, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Acil şifalar diliyorum size
mamacita7 cansu1998_ amin allah razı olsun ikinci kez olması çok zormuş gercekten kimseye yasatmasın rabbim
Belguzar123 iko_bozo yo gayet iyi yukselmişti hata bebeyimi goremediklerinde betam 2binlerdeydi halbuki 1500den sonra birşeu gosukmesi gerekiyordı
mamacita7 Belguzar123 akşam kürtaj olmak zorunda kaldım kalbi durmuş tekrar aynı acıyı yaşadım kısmet değilmiş🥲
gamzestlms meyrahafsamine 3 gün sonra gördünüz mü peki bebeği kalp atışını acil bana dönün lütfen bana da 3 gün sonra gel dedi bende şuan 7+1 im boş kese dedi içten kanama olmuş dedi
meyrahafsamine gamzestlms çok geç oldu ama ben özele gittim 7+2 ken orda görüp duydum umarım sizinde hersey gönlünüzce olur
allyslife mmerved53 evet normal gebelik gibi kese, yolksac, bebek her şey oluşuyor. Sadece rahim içinde değil tüpte oluyor.