slhanur mamacita7 Amin amin canım benim de daha önce bir düşüğüm oldu o yüzden biraz daha tedirginim ama Allahın dediği oluyor o çocuk doğacaksa herşeye rağmen doğuyor kendimi böyle teselli ediyorum. Dua edeceğim sana bende senden dua bekliyorum ve tabiki tüm anne ve anne adaylarına 🌸
busrr Belguzar123 benimde kese görünmedi dün beta hcg 1040 dış gebelik olabilir dedi doktor bu değerde görünmez mi kese
allyslife busrr genelde 1500 olması gerekiyor görülmesi için, benim dış gebeliğimde 3880′de görülmüştü o zamana kadar görülmedi, şu anki sağljklı gebeliğimde 1576′da görüldü. Artışın normal hızdaysa yarın görülebilir, tekrar gidebilirsin doktora
mamacita7 busrr bekle aşkım bence acele etme banada neler neler dediler ama bebek varmış cihazlardan görmüyo bazısı inşallah benmde seninde gelişir♥️
dcleck mamacita7 bende 6+2ydi sanırım gittiğimde kesem var ama boş dedi direkt pazrtsi gel yatış verip kürtaj yapacağız dedi. Tamam diyip çıktım gittiğim yer Eğitim araştırma hastanesiydi. O gün içerisinde özele gittim ve böyle bir şey olmadığını söyledi. Şükür şuan 3 aylığın sonundayız
Belguzar123 iko_bozo yo gayet iyi yukselmişti hata bebeyimi goremediklerinde betam 2binlerdeydi halbuki 1500den sonra birşeu gosukmesi gerekiyordı
annelik132 mamacita7 hakkınızda hayırlısı olsun benımde kanamam oldugunda doktor kürtaja alıyoruz dedi ben kabul etmedim imza atıp cıkmıstım kendım düşürdüm kan verdim öyle takıp ettim en son muane oldum şükür hersey yolunda gitti iyiki kürtaj olmamısım
mamacita7 annelik132 benim kanamam vardı ama hiç düşmedi mecbur oldum ama pskolojikmen zor allah yardımcımız olsun hepimizin
Esma006 mamacita7 aşkım geç döllenme olabilir bende 7+4 olarak gittiğimde yoktu mesela kendime göre 7+4 ama değildi meğer 6+4 müs duydum bekle sen birde muayneden önce bol su iç 1.5 lt fln
mamacita7 momyybaby Esma006 ultrasona tv diye biseye yolladı genel baktılar 9 haftalıkken 5 haftada kalmıs zaten buzusmeye başlamış geç döllenme değil kuzum🥲
mamacita7 momyybaby aynı dinlediğim günde kalmış gelişim yok nerdeyse 4 hafta geride kalmaya başlamış ikinci kurtajımı olcam cok kotuyum
gizemmmm__ mamacita7 küçük olduğu için kalp atışın duyulmaması çok normal . Başka bir sorun yoksa 10 a kadar beklemenizi öneririm
mamacita7 gizemmmm__ öyle değil kalp atısı vardı canım zaten durmuş şu an daha olusması söz konusu değil malesef artık yani ben şu an kalp atısı beklemiyorum zaten kalbi atarken durmuş😒