brcslmn Busrali5858 benimki dolap şifonyer ve beşik aldım sonrasında baza oluyor daha kullanışlı diye öyle aldım bide küçük beşiğim var katlanabilir başlarda odasında yatmaz zaten yanımda olsun diye
Mutlulukgeldi brcslmn ben sivas suşehrinde yaşıyorum burda hersey pahalı küçücük yer ama herşeyin fiyati tavan 😑
Mutlulukgeldi Seymakayaoglu banada az gibi geldi benim 22 haftalıkken yaklaşık 540 gr dedi doktor sağlıklı doğsunlar da sonradan kilo alıyorlar zaten 😊
Mucizeemm brcslmn tabi canım anne baba boyu da çok önemli doktor eşimi görünce sizin kız da uzun aynı babası gibi dedi 😂
Deletedmom133 brcslmn sen etrafa ne bakıyorsun ki 4 kilo doğursan iyi mi herkesok biliyor doktor zayıf demediği sürece sakın kilo aldırmak için uğraşma şuan kilosu iyi yani
Deletedmom133 brcslmn miletti dinleme gerçekten açıkçası ben istemem kilolu olsun zaten doğunca istediğim kadar aldırım eski kafalılar işte benim yeğenim iki kilo bile yoktu nerdeyse şimdicanavar gibi maşallah 🎀
brcslmn Deletedmom133 luzümsuz çok olunca takmamaya çalışıyosun ama hep kendileri haklı ya sürekli aynı laflar azarlamak istiyorum büyüğüm diye de ses etmiyorum
Nilyusra brcslmn 26+1 geçen hafta kontrolum vardı 665 gr 29 cm di bakalım bir daha ki kontrol de ne kadar buyucek😍