allyslife egeemomms değişiklik olsuuun, sıkılınca yine sarıya dönersin, kullanmışsın bir süre zaten hevesini almışsındır😂 ben değişikliği çok seviyorum ya sürekli evirir çeviririm evdede de her şeyi😂
egeemomms allyslife bidaha sarıya döner miyim çok zor bacım yıldırdı beni resmen🤣ahahahhah bende öyleyim annemde böyle ona çekmişim🤣🤣
allyslife egeemomms o zaman haydiii boyaat, sonra beni de güncelle😂😂 of bayılıyorum şu değişikliğe, ben de gidip saçımı kestireyim bari maks hamile değişikliği😂😂
bsrelif egeemomms Ben 2’yi çok beğendim sağ üsttekini. Bende eskiden saçlarımı ombre yapardım ama son gittiğim kuaför artık saçlarımı o kadar yaktı ki saçım oluk oluk döküldü hiç kalmadı çok üzüldüm sonra siyaha boyadım toparlanması çok uzun sürdü şimdi tekrar cesaret edemiyorum bir de bakımı çok zor sarı saçın
egeemomms bsrelif evet sarı çok yordu beni ya çok pişman da oldum aslında kendi rengime dönecektşm ama eşim siyah yap diye tutturdu🫠
bsrelif egeemomms Bence bi süre kendi saç rengin çıksın onu kullan emin ol büyük rahatlık duştan çıkınca saçımı tarıyorum pamuk gibi akıp gidiyor gerçekten büyük bir rahatlık lüks
decembermum egeemomms yüzünü görmeden yorum yapmak doğdu değil canım maalesef yüzüne en çok ne gidiyorsa o ama 2. Foto çok güzel tutmuş rengi herkes o sarıyı tutturamaz bence o çok güzel