beguuss egeemomms kesinlikle 2 çok güzel, erkekler sarıyı asla istemiyor bende yaptırdığımda çok beğendi diye herkes eşim sinir olmuştu, her gören nerde yaptırdınız diyordu 😅😅
allyslife egeemomms siyahtan ziyade koyu kahve tonları daha iyi olabilir kuzum, eşinin de gönlü olmuş olur hem🫠 ben olsam eşimi kırmazdım, boya sonuçta gerekirse tekrar boyarız daha sonra
egeemomms allyslife zaten sarıdan sıkıldım öyle demesi banada bahane oldu 🫣burdakiler sarı çok güzel kalsın demiş daha çok kafam karıştı vallahi🫠🤣
ftmablt27 egeemomms bencede kendi doğal rengi daha güzel yakısmıs yerinizde olsam hiç boyamam esinizde o halınızı daha çok begenicektir
hd_d egeemomms ustte kalsn askm ama kendi rengi cok guzel bence ama 2. Ye de ayri bittimm orasi ayri ama kendi rengi cidden cok hos
kimchikimdi egeemomms Oy ben nasil sececem ki🥹 Hepsi de aşırı yakışmış neden böyle foto atıyorsun zaalım 😍
allyslife egeemomms değişiklik olsuuun, sıkılınca yine sarıya dönersin, kullanmışsın bir süre zaten hevesini almışsındır😂 ben değişikliği çok seviyorum ya sürekli evirir çeviririm evdede de her şeyi😂