rosee233 denizali21 canım yazdıklarına denk geldim sana dua edeceğim şuan dua ediyorum inşallah bebeğini Allah sana kavuştursun sağlıkla büyüsün, benim 24 haftalık doğan arkadaşım şuan 25 yaşında atanmış bir sınıf öğretmeni ve sağlıklı 😊sende inan dua et
denizali21 rosee233 maşallah Allah bizimkinede uzun sağlıklı ömür nasip etsin Allah razı olsun teşekkür ederim 🤲🤲🤲
minikanne123_ denizali21 rabbim bebişinizi size bağışlasın inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ♥️
denizali21 Geldim şimdi hasteneden bugün ki doktor da çok iyiye giden bir şey yok ama kötüye giden bir şeyde yok durumu stabil dedi endişe edilecek bir şey yok dedi şükür zaman ne gösterecek bakalım 🤲
K-1997 denizali21 ohh bak sen ona güç veriyorsun sütünü sağdığın zamanlarda bile güzel dileklerlernle sağ bebişin hissediyordur burda hepimize umut olacak bebişin 🙏
eyoplk 26 haftalık gebeyim sancım ve karnımda sertleşme oluyor doktor takip et erken doğum olabilir dedi korkuyorum dua edin lütfen bol bol yat dedi
denizali21 eyoplk dualarım seninle inşallah zamanında sağlıkla al kucağına stres yapma bol bol dinlen 🤲
nilaydax eyoplk bana da aynı şeyi söyledi 25.haftada .Bir de suyu fazla bebeğin dedi size de su ile ilgili bir şey söyledi mi
cansu1998_ İnşallah bebeğiniz sağ Salim büyür ve evinizde sevgiyle büyütürsünüz. Sizin için dua edicem umarım sağlığına kavuşur buraya mutlu haberleri yazarsınız
denizali21 Mucizem_63 merhaba değerleri yavaş yavaş iyiye gittiğini söyledi doktor bugün süt vermeyi denemisler 2cc suanlik kabul etti midesi diyor böyle devam ederse beslemeye baslicaz dedi inşallah daha güzel haberlerini alicaz teşekkür ederim sorduğun için 🤲🤲🤲
Mucizem_63 denizali21 yaa maşallah onlar çok güçlüler bir premutre annesi olarak syluyorum bu günlerde geçti diyeceksin🤲🏻