denizali21 oğlum 35+5 te doğmuştu oksijensiz kaldı diyip küveze almıştılar her gittiğimde çocuğa saçma sapan tanı koyuyırdular çocuk uyurken titremiş diye epilepsi ilacı başlamışlar eegsi temiz çıktığı halde doktor iki gün önce hafta sonu alırsın demişti ili gün sonra yaşatmaya çalışıyoruz bu çocuk özürlü olabilir olmayadabilir diyordu ağızlarının çine bakıyordum iyi bir şey desinler diye her gün korka korka içeri giriyordum sonradan oğlum başka hastaneye sevk oldu bir baktım entübe değil neden entübe değil o hastanede entübeydi dedim entübelik bir şeyi yok ki gayet güzel nefes alabiliyor dedi meğer beni hep kandırmışlar sırf devletten para alabilsinler diye çocuğa hiç hastalığı olmayan ilaçlar başlamışlar hepsini taburcu olduğunda türkü türkü doktorlara götürüp test ettirdim çocuk sapasağlam dediler. Genelde doktorlar her şeyin en kötüsünü söylermiş ama benim başıma gelen çocuğumu sönürmekti. Sen devamlı dua et Allahtan umur kesilmez rabbim isterse her şeyi öyle düzene sokarki ve aklında hep şunu bulundur ne olursa olsun tıp ilerledi çocuğum burdan çıktığında nir hastalığı olursa tedavisi de illa ki olur. Hep iyiyi düşün sağdığım sütlere dualar okurdum seni çok seviyorum sna çok güveniyorum diye fısıldardım poşetteyken ki çocuğum beni hissetsin o gğveni alsın çok şükür şu an 2 yaşında ve ne sakat kaldı ne özürlü oldu Rabbime binlefce şükür sapasağlam bir çocuk o yüzden kendini üzme canım duayı elden bırakma her fece teheccüde kalkıp secdede ağlıyordum Rabbim meleklerini gönder yavruma şifa kondursunlar diye her şey Allahın elinde umarım bütün bu korkular geride kalır çok güzel bir gelecek yavrunla seni bekliyordur