Sinem21 Sudembulut benimki beni daha çok seviyor bence birine göstermeye çalışsam hemen duruyo😂😂 oğlan anacıydı dimi🥰😂💙😕
Sudembulut Sinem21 Kurban olurum ona😍🧿 Aman bende kıskanç biriyim kız babacı maalesef şimdi evde unutulurum herhalde diye düşünüyorum şimdiden karnımla muhattap babacım babacım 😅😅🤭
Sudembulut DuyguSenturk Allah yardımcın olsun canım o ağrılar berbat aniden kitlenip kalıyordum bende😒
DuyguSenturk Sudembulut aynen yer zaman farketmio bi anda belime bıçak saplanıo ve kitlenip kalıorm doktor dinlenceksin dedi eğer gezmezsede mr çekilcen bebeğe zararı yok desede istemiyorum artık 3 ay dayanıcaz 🙁
Deryarslan Sudembulut demek ki bütün kız çocukları aynı ben hareketli olmasından çok mutluyum maşallah o kipirtadikca ben ölüyorum onun için bal kızım benim😍😍🤗🤗
Sudembulut Deryarslan Maşallahh🧿 çok değişik bir duyguya giriyoruz😍 Ben sadece yorulmaktan şikayetçiyim bu konuda enerjim 0 oluyor hemen😶
Elvn Sudembulut ay uyuduguna rastlayamadm cikincada boyle olcaksak yandik eyvah eyvah gece 2 3 4 hic farktmyo masallah kipir kiprz annesi yesin onu 😍
Sudembulut Elvn Oyy maşallah bal çocukk😍😍🧿 Aman yandık diyorum işte 😔 içerde böyle olan dışarda durur mu hiç🤭
burcumusalli Sudembulut e canım masallah dediğin gibi dar geliyor yavruşlara artık karınlarımız😍🤷♀️Hayırlısıyla doğsunlar insallah
BMA Sudembulut benim yaa bide tam göğüs kafesime vuruyor sag taraftaki valla acıyor ağrıyor artık vurmasa bile sızısı kaldi yani hepte ayni yerde ama alıştım artık kac haftaliksini
Asena_ Sudembulut benimki de öylee maşallah 🥰 biri elini koysun anında duruyor ben koyayım resmen çıldırıyor içerde çok hoşuma gidiyor 😂