bsrelif eminaas Ay mangoyu ben denedim aşermiştim onu da böyle tatsız tuzsuz geldi o istediğim tadı anca tropikal yerlerde bulurum
necmiye86 Aşerme hiç olmadı. Sadece kavunu karpuzu birde erik yiyorum iştahlı. Onun dışında karnı doysun diye yiyorum. Heleki 2 gündür sıkı rejim. Yagsız tuzsuz şeyler. Karnım doymuyo 😬
bsrelif melismersin yeşil elma ve tuz ikilisine bayılıyorum bende hala yerim akşamları canım çektiğinde veya midem yandığında iyi geliyo biraz
bsrelif 060436 Bende bi ara aşırı dondurma aşeriyordum en son dondurma aldık tadı plastik gibi geldi aşermem geçti
060436 bsrelif güzelim keşke dondurma olsa bildiğin buz esim diyor milet kaliteli dondurma getir diyor benim karım buzlu dondurma getir diyor bu defa gidince hocaya sorucam buz yiyiyorum bebeğe birsey olurmu 😂😂😂
feyzaciim anne2257 hahahahahahahhahaha peki naptınnnnn yedin mii 😂😂😂 ayy harikasınız yaaa ben de misket limonlu bulaşık deterjanından öyle tiksindim ki kutusunu görsem içim bi hoş oluyor
anne2257 feyzaciim yoo hayır yemedim ama çok mücadele ettim yememek için 😅 dakikalarca koklamak istiyodum😅 Bu hamileliğimde de aksine ferah kokulardan tiksindim
caglaemer Bende kokulu gül aşerdim ama koklarsan bebeğinde gül olur dediler yanına yaklaşamadım ama buram buram gül kokusunu alıyorum hatta yemek istiyorum o derece hala geçmedi :(