BaharSefvan Kızlarr 22 haftalık olduk hala ismimiz yok😖 Prensesimize isim önerilerinizi bekliyorumm anlamlı bişeyler olsun lütfen🤩
1ogrencianne BaharSefvan kızım olursa nevra koyacağım inşaAllah ben 😊 diğer isim önerileri: gülden, defne, berrin, zeynep, özge olabilir yeni isimler hiç hoşuma gitmiyor benim 😊
Tugba88 BaharSefvan gebeliğimin en başında karar vermiştik reyyan koycaktık ama kısmet olmadı oğlumuz olcak
elfemrhbbs Off aynı sorun bendede var bende cıldırcammm😂 isim beğenmiyorum 😞 Asel ve Beren var aklımda ama eminde değilim. Elisa istiyordum anlamı iyi degil dediler 😒
bsrgz Honey_isss isra nin anlamı nedir acaba? Suriyeli çok sevdiğim bi öğrencimin ismi de merak ettim burda duyunca.
zgepolat Biz kızımıza hena Elisa ismini verdik. Akşama sabaha kucağımıza alıcaz allahın izniyle. Hena uğur getiren demek Elisa 1. Anlamı cennet kapısında bekleyen melek demekmiş. 2. Anlamıda allahın ahdı yemini sözü anlamına geliyormuş
elfemrhbbs zgepolat iyice araştır derim bende öyle biliyordum anlamını ama degilmiş. Elizabetin kısaltılmışıymış yunan htistiyan adı dinimizce uygun degilmiş. Yoksa bende elisa koymak istiyordum🤦🏻♀️
Mlssa BaharSefvan Hep kızım olursa Masal koyucam diyordum Allah nasip etti biz de 16+1 şuan😊 Fikir olsun💗
DemetDigesu Ay allahım ınsallah benımde kızım olursa bende boyle dusunurum gercı benımkı hazır Alessia❤️
FMS BaharSefvan Tanıdığım tüm zeynepler öyle şanslı ki maşallah her işleri yolunda gidiyor kedi gibi mübarekler 4 ayak üstüne düşüyor hep 😊 kızım olsa ben Zeynep sare düşünüyordum ama oğluşum olacak 😂
BaharSefvan bsrgz Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v.) Miraç mucizesi sırasında Mekke’den Kudüs’e gitme hadisesine İsra denir canm