ezgickm Kızlar bu kez riske atmamak için ucuz markalardan almadım sizde silik çizgi görüyor musunuz 🥲🥹 Reglime 6 gün var
ddss123 Bat bugüm , henüz olmadım erken gebelik testi negatif çıktı. Bu ay geçti mi sizce bat günü negatif gören sonra pozitif olan var mıı
ezgickm ddss123 benim günüm düzenlidir o yüzden ben böyle bir şeyle karşılaşmadım hiç ama olabilir tabi bir ihtimal geç döllenme olmuş olabilir
hilalsu05 ddss123 evet geç yumurtlama ile tam olarak bunu yaşadım. Hatta gecikmemin beşinci gününde negatif çıkacağını bile bile tekrar test yaptım aşırı silik bir çizgiyle orada pozitif gördüm. Hesaplayınca da doktorum geç yumurtlama olduğunu söyledi
ezgickm Gulumsaw kurudu haline bakıyorum yani gerçekten hâlâ görüyorum ya hayali bir var gibi inşallah doğrudur🥺
pinkfreudxx Ben gördüm. Öğlen ben de yaptım buna benzer çıktı. Resimleri bırakıyorum. Regle tahmini benim de 4-5 gün var.. ama bilemedim 🥲
Havin49_ pinkfreudxx bunda var bende ikizlerimi regle 7 gün kala böyle bi çizgiyle prodoctor ile öğrendim
pinkfreudxx ezgickm 20-25 dk sonra belirdi ama, çok ufak gölge vardı başta. Bekledikçe pembeleşti ben bu yüzden kuruma vsdir diye endişe ediyorum 😢
elisamommy anneyim01 Ya Böyle Umutlandırmayın Lütfen Benim Testlerim Silik Ama Bira Koyuydu Kan Verdim Negatif