slvbbj Doktor bana 12 haftalıkken gel dedi ama bayram tatiline denk geliyordu gidemedim yarına randevu bulabildim yarın da 13+2 haftalık olucam ikili tarama testi yapar mı acaba devlet hastanesi doktoru
rabiayurtseven slvbbj evet canım yapıyorlar bende 13+4 de 2 gün önce gittim cinsiyet için tahmin yapıyor net değil diyor devlet çok cinsiyeti söylemiyor genelde
perihanergn slvbbj aynı şekilde bende gidemedim tatil olduğu için 14+2 olduk bugün yine randevu yoktu 12 gün sonrasına bulabildim ikili test kaldı umarım sorun olmaz
slvbbj İnşallah bakalım yapmam derse de yapacak bişey yok sağlıklı sıhhatli olur inşallah herkesin bebişi 💕
slvbbj rabiayurtseven teşekkür ederim bakalım bugün gidicem bende aç olmama gerek yok sanırım dimi ikili tarama için öğlen sonu randevum
perisavas @slvbbj beb bir kaç gün önce gittim yaptırdım devlette cinsiyet tahmini yapıyorlar ama net değil diyip biraz akıl karıştırıyorlar
gamzeakarsu17 newmomad biraz düzenlemeler olmuş sanırım bende bugün üçlü teste gittim 3lü 4lü birleşti dediler daha geçen ay ayrı ayrı anlatmıştı bugün ikisini bir vermiş oldum
slvbbj perisavas sordum onu baktı bayağı bi 3 4 dakka felan çok net göremiyorum ama kıza benziyor gibi dedi net konuşmadı yani
perisavas @slvbbj ben anlamadım bu haftada olanlara hep kız yorumumu yapıyorlae banada aynısını emin olmamakla söylediler bir kızım var birde erkek isterim ama kafa karıştıryorlar
slvbbj perisavas sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah devletteki doktorlarböyle ya net konuşmuyorlar bilseler bile 16. Haftayı bekliyorlar illa