aysgl330633 Deleted33000 sağolasın canım çok da uyumlu bir menü olmadı ama yapacak biley yok bugünde böyle oldu
Deleted33000 hd_d ahahaha ben yaptığım gün gel bize benim dolmam da güzel olur heee bu sene kiymam da yağlı daha lezzetli olur
hd_d Deleted33000 koşa koşa gelirimmm ama taze dolmaa yaappp kuru dolmayla aram yok benim🤣 yaninda da yoğurt olsun cicim tesekkur ederim simdiden hahahah
hd_d Deleted33000 sarımsak yemiyomm benn taze sogan olur ama🤣 oh cacıkkk misss en sevdigimmm daha ne olsun geliommmm geliommm
Deleted33000 betuldenk bı çorba gider aşko yeşil mercimek çorbası yap doyurucu da olur içine azcik bulgur ve pirinç de köy daha lezzetli olur sende gel gari buralara bak senin görevi ben üstlendim
betuldenk Deleted33000 ben yokken sen aç bebeğim sana devredeyim 😂 totomu kaldırıp yapabilirsem yapcam valla bu uyku hala gitmedi ya bende of 16 haftalık olduk birde
Deleted33000 hd_d yaaa bende aşırı severim serimsak geçen salataya bile koydum görümcem yemedi salatadan 😈😈😈😈😈😈
Deleted33000 semanurkc oh oh bence bebiş daha fazla doğunca görürsün sende baya zayifmişsin gülüm yaw😂😂😂
semanurkc Deleted33000 alamıyorum aşkım tavsiye varsa denenir 😄 daha fazla değil kız daha 2 gün önce baktılar 😀