semanurkc Deleted33000 yok bişey demiyor bana yememi istiyor tam tersi ben zayıfım kilo alamıyorum ne kadar yesemde o da yiyince alırım sanıp hala ye diyor 😂😂
Deleted33000 semanurkc hahaha o yesede sen kilo aliyosun tabi kız bilmiyomuydun 🤣🤣🤣🤣bende kendim hamileyken kilo almıyorum bebek aliyordu doguramam diye korkuyordu o senin bebiş şu an kaç kilo
hd_d Deleted33000 hahahaha ay seviyom taze dolma ya kuru dolmayla pek aram yokda haftada bir mutlaka yaprm😅🤭
semanurkc Deleted33000 yok normalde alamıyorum bacım şimdi bayağı bi aldım 49 dan 67 ye çıktım 😂 bebişim de 3400 dü 2 gün önce
Ebrarabla_06 Deleted33000 akşama kadar anca eve giderim kayın validem de yerim 🥳🥳🥳 yarına Allah kerim 😁
Deleted33000 semanurkc oh oh bence bebiş daha fazla doğunca görürsün sende baya zayifmişsin gülüm yaw😂😂😂
betuldenk Deleted33000 aşkooo gelemiyorum buralara hiç ben bu aralar 😂 mücver yapcam yanına ne yapcam bilmiyorum ne yapayım 😂
Deleted33000 betuldenk bı çorba gider aşko yeşil mercimek çorbası yap doyurucu da olur içine azcik bulgur ve pirinç de köy daha lezzetli olur sende gel gari buralara bak senin görevi ben üstlendim
sarumervee Deleted33000 ayy her gün ne pişirsem derdinden bıktım artık 🤦🏼♀️yapmaya halimde yok soslu biber patlıcan kızartması yanına karpuz gibi düşünüyorum
Deleted33000 hd_d ahahaha ben yaptığım gün gel bize benim dolmam da güzel olur heee bu sene kiymam da yağlı daha lezzetli olur
Havin49_ Deleted33000 oh afiyet olsun ben bugün yemek yapmadım dışardan yeriz hehrlade çocuklar daha yatmadı evde bi iş yapamadım