Mrvdm glcnylmzz ay bana yardımcı ol yanlış bişey yapmak istemiyorum ya gemini yapay zekaya sordum pik gördüğün 3 gün ilişki olsun 4. Gün silik çıkarsa yumurta salınmıştır o günde olsun diyo 4 gün üst üste yani kaçırmak istemiyorum bu ay çok önemli eşim gidiyo başka şansımız yok 🥲🥹
glcnylmzz Mrvdm tam pik değil bugün ya da yarın piki yakalarsın akşam üstü tekrar bir test yapsan koyulaşma var mı yok mu daha iyi görürsün pik öncesi de önemli kaçırmaman iyi olmuş 😊 Birkaç gün ilişkiye devam et piki de çatlamayı da kaçırmamış olursun 😊
Mrvdm glcnylmzz çizgi silikleşene kadar artık her gün ilişki olur ya asla kacırmak istemiyorum 😂 yani Allahın dediği olur ama çok istiyorum bu ay senin ilk çocuk mu canım
glcnylmzz Mrvdm Rabbim gönlüne göre tez zamanda versin inşallah 😊 Pike kadar gün aşırı devam ettim pikin devamı her gün doktorlar gün aşırı diyor ama bu zamana kadar öyle sadece 1 kimyasal yaşadım bu ay Allah ne verdiyse devam 🤣 Yok canım 3.olacak inşallah ama 8 sene var arada eskiden birşey bilmiyorduk herşey oldu bitti şimdi bir takla atmadığım kaldı Kasım’dan beri 🤣
Mrvdm glcnylmzz ayy maşallah canım aslında benimde istediğim 3 çocuktu ama 1 erkek çocukta yamulan ben 🫠😂😂🙈 ama ben tek çocuğum bu yaşıma geldim hala anneme isyan ediyorum onunda olmamış 14 sene sonra olmuşum ama oğlum tek olsun istemiyorum oda zaten kardeş istiyorum demeye başladı 😂🙈🙄🤓 bide ben oğlum da gebelik zehirlenmesi yaşadığım için korktum aslında ama şimdi pişmanım keşke peşine bi tane daha yapsaydım dedim 1 senedir istiyoruz olmuyo yine aynıları olur diye korkum var ama onlar için herseye değer ilkinde acemiydim elbet 2. Tutarsa doktorlar bir çaresine bakar 🤲🏼
glcnylmzz Mrvdm kardeşsiz olmuyor birşey olduğunda telefonun ucunda biri olması güzel 😊 Herşeyin zamanı var demek ki şimdiye nasip olacak Şimdi herşey için bir tedbir ilaç müdahale var kız kardeşimde tansiyondan sıkıntı yaşanmıştı 2.çocuğu ilkine göre daha erken doğdu ama çok şükür sağlıklı öncesinde ciğer geliştirici falan da yapılmıştı 35 ya da 36lık doğdu maşallahı var 😊 İnşallah bu ay hayırlı haberler alırız yoruluyor insan beklerken 🥲 Allah bağışlasın kaç yaşında oğlun 😊
Mrvdm glcnylmzz çok yoruldum zaten muhtemelen bu ay eşim de gidiyo tuttu tuttu tutmadı başka baharlara kaldı 🥹 sağol canım 3 buçuk yaşında oğlum 31+5 de dünyaya geldi tamamen hastanenin hatası şikayet etmediğime de pişman oldum canımın derdine düştüm tansiyon yüksekliğinden habire gidiyorum diyorum ki doktor hanım sürekli böyle geliyorum ne olacak diyorum onuda bidahaki sefere düşünürüz diyo benimde ilk çocuk acemilik gitsene başka hastaneye ama artık bilinçliyim inşallah Allahım nasip etsin de zamanında dünyaya getirmek için bana bebeğime zarar verecek herseyden vazgecicem hamile kalırım rahat geçireyim diye 13 kilo bile verdim düşün 😂😂
glcnylmzz Mrvdm Allah çocuğunu sana bağışlamış 😊 Doktor seçeneği çok riske atmaya da gerek yok her zaman konu ne olursa olsun tek doktorla kalmamak lazım önceden cahilliğimize denk geldi şimdi prof olduk 😂 Olur olur Allah’ın izniyle bebek yapma görevi değilde normal rutin gibi düşün birlikteliğini birde çatlamadan sonra her gün 1 küçük kare bitter ye rahime iyi geliyormuş 😊 Test yaptın mı tekrar
Mrvdm bnrssl01 bugünü de değerlendirdik bacım ben biraz heyecan yaptım kırmızı görünce başladık 😂🙈 çizgi silikleşene kadar mı yPıcaz bide sen söyle bide silikleştiği gün dimi ondan sonra gün aşırıya geçicez
Mrvdm glcnylmzz glcnylmzz aynen diyorum ya artık pro max olduk ahaha 😂 aa bak bilmiyodum çikolata mevzusunu deniyicem mutlaka canım test yapmadım ya unuttum zayıflama aşamasındayım ya su içtim idrarı seyreltmiştir artık yarın sabaha😊
bnrssl01 Mrvdm ben öyle yapmıştım bu ay pikten bir gün önce pik günü ve sonrası değerlendirdim sonra kafama göre takıldım değerlendirdikten sonra hemen kalkma bende işe yaradı
Mrvdm bnrssl01 canım son fotoğrafa baksana ters yüklemişim en üstteki bugün yaptığım önceki 2 test pozitifti koyuydu bugün silikleşmiş sanırım yumurtlama bugün dimi ama dün akşamı değerlendiremedik önceki akşam ilişki oldu bu akşam ve yarın akşam olacak yeterli mi ya
glcnylmzz Mrvdm tam pik olmadan çatlama olmuş ya da yumurtlama daha gerçekleşmemiş O günlerde birliktelik olduysa riske atmamış olursun Bir ihtimal daha var piki sen kaçırmış da olabilirsin döngünün kaçıncı günündesin tahmini olarak ne zaman regl
bnrssl01 Mrvdm bence yeterli yumurta catlamıs yarın yine de değerlendir ama önemli olan önce ki değerlendirdiğin
Mrvdm glcnylmzz bacım anlamadım valla dediklerinden bugün kafam çorba oldu döngümün 13. Günündeyim tam yumurtlama zamanı değil mi zaten hamile kalmazsam bir sonraki reglim bu ayın 28. İ
Mrvdm glcnylmzz 7 Haziran da ilişki oldu bide çok erken ama 2 ve 3 Haziran da oldu acayip moralim bozuldu dün çok kasık ağrısı çektim gündüz ama testim koyu diye bide 7. De yaptık diye ilişki yapmadık kesin tutmayacak ya dün çatladıysa ya 🥹🥲🥲🥲
glcnylmzz Mrvdm biraz karışık olmuş kusura bakma takılma yazdığıma Gün aşırı birlikteliğe devam et olmadı diye de düşünme yumurtlamadan 3-5 gün önce birlikte olup hamile kalanlar var dün çatladıysa eğer spermler içeride hazır beklemiş oluyor üzülme
allyslife Mrvdm hiç böyle düşünme, ocak ayında tek korunmasız ilişki oldu ve gebelik oluştu, ovulasyon takibi de yapmadım. Bebeğinin vakti geldiyse, her türlü gelecek sana, güzel düşün güzel olsun🫠🫠ü
Mrvdm bnrssl01 ay bilmiyorum ki dün değerlendiremedik 7 haziranda ki bugün ki ve yarın ki inşallah yeterli olur ya