Mrvdm Kızlar nasipse 2. Çocuğumuzu istiyoruz ama 1 senedir tutmuyo ilk defa ovulasyon testi aldım dün gece bitti ben pcosluyum ne olur olmaz diye bugün başladım yapmaya böyle bisey çıktı yorumlarmısınız nasıl olması gerekiyor iki çizgi de koyu kırmızı olduğu gün peşini takip eden 2 gün mü ilişki olması gerekiyor şuan zaten gün aşırı yapmaya baslayacaz
_Mother_ Mrvdm her iki çizginin aynı koyulukta olması gerekiyor yumurtlama için hatta tam pil pik günü kontrol çizgisi daha net koyu oluyor sabırla hergün aynı saatte yapmaya özen verin test öncesi 2 saat sıvı alımı olmasın işk idrarla da yapmayın
glcnylmzz Mrvdm Bak canım böyle pik olunca yumurtlama zamanı, 12-36 saat arası çatlama oluyor Pik olduğunda o gün ve devamında 2 gün daha değerlendir 😊 Benim ki tam pik değil bugün pik olmak üzere birkaç saat sonra tekrar yapıp koyuluğuna bakacağım bugün ve sonrası üst üste deneme olacak
allyslife Mrvdm canım regl sonrası gün aşırı veya 2 günde 1, iki çizgi de aynı renk koyulukta olunca üst üste 3 gün, sonra yine gün aşırı veya 2 günde 1 şeklinde devam et, sağlıkla kolaylıkla gelsin inşaallahh
glcnylmzz Mrvdm Pik gördüğün gün akşam üstü tekrarla testi dün 3 tane yaptım hafif silikleşme başladı bugün silikleşti yani ya çatladı ya da çatlayacak Pik günü ve takip eden 2 gün ilişki değerli ✨️😊
Mrvdm _Mother_ evet canım 12 de yaptım her gün aynı saatte yapıcam bana söylenen iki çizgiyi de koyu gördüğün günle birlikte 3 gün üst üste ilişki olsun dediler bu şekilde de acayip strese girdim 🙈 ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum ve çok istiyorum inşallah bu test sayesinde bu ay hayırlısıyla pozitif sonucu alırım 🤲🏼 😊
_Mother_ Mrvdm inşallah dualarım seninle bende geçen ay kullandım bende de aşırı stres yapıyor bide koyun koyu çıktığı gün sanki mecburmuş diye aşırı strese girdim gebelik oluşmadı bu ay test yapmadım aslında geçen ay o kadar stres yaptığım için korunarak oldu istemiyordum 18 Mayıs sadece akıntıdan yola çıkaral değerlendirdim ve olmuş stres gerçekten çok önemli aslında kafa olarak rahat olduğun zaman oluyormuş
Mrvdm _Mother_ inşallah canım ya ilk oğlum da ben böyle ovulasyon testiymiş yumurtlama takibiymiş hiç bilmiyodum pcos var diye korktum hatta eşimle aynı evde bile değildik 1. Senede tutturduk ama şimdi her ay yapıyoruz yok stres de yapmasam olmuyo yapsam da olmuyo akıntıyı da takip ediyorum işte pcosluyum ya galiba benim gibiler de her ay yumurtlama da olmıyomuş eşim uzağa gidecek çalışmaya bu ay çok istememin sebebi de bu tabi son karar Allahın onun dediği olur da bide testle deniyim dedim
Mrvdm _Mother_ ben ilk oğlum da preekkampsi geçirdim eşimden imza almışlar sezeryana alırken anneyimi kurtaralım bebeğimi diye acaba diyorum vücudum normal fonksiyonlarına dönmedimi ama 3 buçuk sene geçti bi yerde okudum gebelik zehirlenmesi geçirenler ilk çocuk 5 yaşına girmeden 2. Olursa riskler bşraz daha yarıya iniyormuş birazda onun için istiyorum bakalım hayırlısı artık
_Mother_ Mrvdm inşallah olur o zaman sağlıklı bir şekilde sabırla takip et bende pcos yok ama hep geç yumurtlama oluyor bende de mesela
_Mother_ Mrvdm onu bilmiyorum inan gönlünüzce olsun inşallah ama benim yengemde aynı sebepten erken doğum yaptı kızı 5 yaşında iken oğluna hamile kaldı tam zamanında da doğum yaptı güzel düşünün güzel olsun inşallah 😍🌸
Mrvdm _Mother_ inşallah canım çok sağol sende sağlıkla kucağına al benim gibi isteyenlere de bol bol dua et lütfen 🤲🏼 🥰🫂
Mrvdm glcnylmzz peki sendeki bu koyu çizgi reglinin ilk günü de dahil olmak üzere kaçıncı gününde oldu canım ay çok stres yaptım ben ya inşallah stresimi kontrol altına alabilirim bu kadınların çektiği nedir ya 😂🙈😊
glcnylmzz Mrvdm 😂 sakin ol ne kadar sakin o kadar erken sonuç 😄 Reglimin 14. Günü bugün en koyu hali alttaki
cerenorucc Kızlar bende nasipse 31 Mayıs pik gördüm bekliyorum üzernden 3 gün geçti bakalım sonuç ne olacak
glcnylmzz Mrvdm olur olur inşallah Dpo2 oldu bugün benim senin piki de görelim gün sayarız ondan sonra 😊 Döngü süren ortalama ne kadar sürüyor kaçıncı günün bugün
Mrvdm glcnylmzz askm bugün döngünün 11. Günü ve bugünki test böyle çıktı pikmi sence pik diye biz başladık 😂🙈🤓😬🙄
Mrvdm glcnylmzz ay bana yardımcı ol yanlış bişey yapmak istemiyorum ya gemini yapay zekaya sordum pik gördüğün 3 gün ilişki olsun 4. Gün silik çıkarsa yumurta salınmıştır o günde olsun diyo 4 gün üst üste yani kaçırmak istemiyorum bu ay çok önemli eşim gidiyo başka şansımız yok 🥲🥹